събота, април 13

Съдомиялна Beko BDFN38641XC – Изискана ефективност и интелигентен дизайн

Съдомиялната Beko BDFN38641XC е перфектното съчетание на стил и ефективност. С иновативни функции и елегантен дизайн, тя се явява неотменим аксесоар във всяка съвременна кухня. Със своите 16 комплекта капацитет, тя не само е способна да поеме големи количества съдове, но и гарантира, че те ще бъдат перфектно измити и готови за използване в най-кратки срокове.

Съдомиялна Beko BDFN38641XC, 16 комплекта, 6 програми, Time Delay, AutoDoor Opening, Motor ProSmart Inverter, Клас C, 60 см, Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Една от ключовите характеристики, която прави BDFN38641XC особена, е AutoDoor Opening функцията. След завършване на цикъла за измиване, вратата на съдомиялната се автоматично отваря, позволявайки на топлия въздух и влагата да излезнат. Това подпомага перфектното изсушаване на съдовете и предотвратява останали влага, която може да доведе до образуване на неприятни миризми или влажност в интериора.

Motor ProSmart Inverter осигурява ниско ниво на шум и по-дълъг живот на съдомиялната. Този интелигентен мотор се регулира автоматично, оптимизирайки консумацията на енергия и вода в зависимост от нуждите на текущия цикъл. Това не само ви спестява енергия, но и също така помага за поддържане на ефикасността на уреда на високо ниво.

Със своята Time Delay функция, BDFN38641XC ви предоставя контрол над времето на стартиране на програмата за измиване. Това означава, че можете да настроите съдомиялната да работи точно когато ви уговаря – по време на нощта, когато тарифите за ток са по-ниски, или когато сте извън дома, за да се възползвате от чистите съдове при връщането си.

Съдомиялната BDFN38641XC притежава и клас C за енергийна ефективност, като осигурява оптимални резултати при по-ниска консумация на енергия.

Този модел съчетава качество и функционалност с изискан дизайн и интелигентни функции. Beko BDFN38641XC е истински партньор в борбата срещу замърсяването и нежеланите остатъци на храна на съдовете. Тя не само прави съдовете ви чисти, но и създава удобство и елегантност във вашия дом.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply