четвъртък, май 23

Съдомиялна Beko BDFN36650XC – Върховна Производителност и Удобство

В съвременния бърз и зает свят, съдомиялната е животоспасяващ уред. И когато става въпрос за съдомиялна с висок клас и множество функции, Beko BDFN36650XC изпъква.

Съдомиялна Beko BDFN36650XC, 16 комплекта, 11 програми, Инверторен мотор ProSmart , Клас B, HomeWhiz, Steam Gloss, AquaIntense, Extra Drying, 60 см, Pearl Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С капацитет от цели 16 комплекта, тази съдомиялна се превръща в майстора на управление на съдовете, гарантирайки, че няма повече нередности в кухнята след голямо семейно събиране или обяд с приятели. Независимо дали приготвяте леко закуска или троен обяд, BDFN36650XC ще се справи.

Вграденият Инверторен мотор ProSmart не само увеличава ефективността и продължителността на уреда, но също така намалява нивото на шум при работа. Това означава по-малка консумация на електроенергия и по-малко шум – перфектно за отваряне на съдомиялната по време на разговор или гледане на телевизия.

С BDFN36650XC вие разполагате с цялата палитра от функции. HomeWhiz ви позволява да управлявате съдомиялната си дори докато сте далеч от вкъщи. Технологията Steam Gloss гарантира, че съдовете ви изглеждат като нови след всяко измиване.

Тази съдомиялна е също така оборудвана със AquaIntense технология, която разбива и разтваря замърсителите по-ефективно. Съчетана с Extra Drying, вие получавате съдове и прибори, които са сухи и без намокрени петна.

С класификация B за енергийна ефективност, тази съдомиялна е икономична и приятна за околната среда.

Завършвайки, Beko BDFN36650XC предлага безпроблемно измиване и изключително удобство. Със своите разнообразни функции и издръжлив дизайн, тя ще отговори на всички вашите нужди, когато става въпрос за измиване на съдовете.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply