четвъртък, юли 25

Beko BDFN36641XA: Вашият Идеален Помощник за Почистване

Съдомиялната машина Beko BDFN36641XA се явява истинският животен спасител в кухнята ви, предлагайки не само умопомрачително голям капацитет, но и богат набор от интелигентни функции. Независимо дали сте домакинство, което приема гости редовно, или семейство с нарастващ брой членове, тази съдомиялна машина ще ви спести много време и усилия. Ето защо Beko BDFN36641XA си струва вашето внимание:

Съдомиялна за вграждане Beko BDFN36641XA, 16 комплекта, 11 програми, AutoDose, SelfDry, HomeWhiz prin WiFi, HygieneIntense, SteamGloss, DeepWash, Fast+, HalfLoad, CornerIntense, Мотор ProSmart Inverter, Клас C, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

1. Капацитет от 16 комплекта: С този огромен вътрешен обем се сбогувайте с напрегнатите нощи на миене на съдове след гостоприемството на големи компании. BDFN36641XA може да приеме 16 комплекта съдове, което я прави идеална за големи семейства и хора, които обичат да празнуват.

2. Безпроблемно Дозиране: Отделението за автоматично дозиране на миещия препарат ви осигурява точното количество препарат, необходимо за целия цикъл. Това гарантира перфектно чисти съдове и спестява разходи на препарат.

3. Дубоко Почистване с DeepWash: Функцията DeepWash предоставя по-голямо налягане на водата и топлината, осигурявайки особено ефективно почистване на замърсени съдове и тенджери.

4. Интелигентна Врата с WiFi Контрол: Можете да управлявате и контролирате съдомиялната си чрез приложението HomeWhiz на вашия смартфон, дори когато сте далеч от дома. Тази интелигентна функционалност ви предоставя пълна свобода на контрол.

5. Програма за Дезинфекция HygieneIntense: Съвременната функция HygieneIntense използва високи температури, за да унищожи бактериите и гермите, гарантирайки, че съдовете ви са напълно дезинфектирани.

6. Бързо и икономично почистване: Многообразните програми, включително Fast+ и HalfLoad, ви позволяват да изберете оптималния цикъл за вашите нужди. Така можете да спестите и електроенергия и вода.

7. Мотор ProSmart Inverter: Произведен по новите стандарти на Beko, моторът ProSmart Inverter работи много по-тихо, с по-малко трептене и осигурява по-голяма ефективност.

8. Екологично Устойчивост: Съдомиялната машина BDFN36641XA има клас на енергийна ефективност C, който е приемлив и за околната среда, като в същото време намалява вашия енергиен разход.

9. Стилен и Съвременен Дизайн: Съдомиялната машина има съвременен и стилен дизайн, който ще се впише и в най-изисканата кухня.

Beko BDFN36641XA е съдомиялна машина, която съчетава качество, ефективност и стил. С нея вече не трябва да се тревожите за почистването на големи количества съдове след обядите и вечерите с приятели и семейство. Тя е вашият идеален помощник в кухнята.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply