четвъртък, юни 13

Beko BDFN26430X: Перфектното Съчетание на Качество и Удобство

Beko BDFN26430X е съдомиялна машина, която обединява висока производителност, иновативни технологии и стилен дизайн в едно устройство. С капацитет от 14 комплекта и стандартна ширина от 60 см, тя предлага множество функции, които да направят грижата за вашите съдове по-лесна и ефективна.

Съдомиялна Beko BDFN26430X, 14 комплекта, 6 програми, Клас D, HygieneShield, HygieneIntense, Automatic Door Opening, 60 см, Сребрист

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Една от ключовите характеристики на BDFN26430X е HygieneShield, което осигурява максимална хигиена на вашите съдове и прибори. Тази технология използва висока температура и допълнително изплакване, за да гарантира, че всички бактерии и микроби се унищожават. Това е особено полезно след приготвяне на бебешки биберони или при нужда от перфектна чистота на съдовете.

HygieneIntense е специална програма, която може да бъде използвана за почистване на съдове след твърде замърсени или засъхнали остатъци. Тя използва високи температури и интензивно изплакване, за да осигури изключително чисти резултати.

Съдомиялната BDFN26430X разполага с Automatic Door Opening, която автоматично отваря вратата след края на цикъла, което позволява на влажния въздух и парата да излязат и на съдовете да изсъхнат по естествен начин. Това намалява необходимостта от допълнително изсушаване и предотвратява натрупването на влага в уреда.

Със клас на енергийна ефективност D, Beko BDFN26430X може да се похвали с икономична употреба на енергия и вода. Това намалява не само разходите ви, но и негативния влияние върху околната среда.

Beko BDFN26430X е практично и интелигентно устройство, което предлага изключителна функционалност и грижа за съдовете ви. Нейните иновативни технологии и стилен дизайн правят този модел перфектен избор за семейства и всички, които търсят надеждна съдомиялна машина.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply