неделя, май 26

Beko BCSA285K3SN – Стилен и функционален вграждан хладилник с фризер за безпроблемно съхранение на храни

Хладилникът с фризер за вграждане Beko BCSA285K3SN е идеалният избор за тези, които търсят практичност и функционалност в своята кухня. Със своя бял цвят и елегантен дизайн, този модел на Beko ще се впише перфектно във вашия интериор.

С обем от 271 литра, този хладилник предлага достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни и напитки. Независимо дали става дума за свежи плодове и зеленчуци, млечни продукти или месни изделия, Beko BCSA285K3SN ще задоволи вашите нужди за съхранение.

Хладилник с фризер за вгражданеa Beko BCSA285K3SN, 271 л, Клас F, XXL Bottle holder, Клас F, H 177.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Класът на енергийна ефективност F може да изглежда по-нисък, но не се притеснявайте – този модел все още предлага разумна икономия на енергия. Това означава, че ще можете да съхранявате храната си без излишни разходи за електроенергия.

Beko BCSA285K3SN разполага със специално предназначен държач за XXL бутилки, което е идеално за съхранение на по-големи бутилки с вода, сок или други напитки. Това ви осигурява допълнително удобство и оптимизирано пространство вътре в хладилника.

Вграденият фризер в модела Beko BCSA285K3SN ви позволява да запазите замразени храни за по-дълъг период от време. Необходимите ви замразени продукти ще бъдат лесно достъпни и ще се запазят в оптимално състояние.

Хладилник с фризер за вгражданеa Beko BCSA285K3SN, 271 л, Клас F, XXL Bottle holder, Клас F, H 177.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С височина от 177.5 см, този вграден хладилник с фризер ще се побере безпроблемно във вашия кухненски шкаф. Също така, той разполага със система за автоматично размразяване, която ще ви освободи от необходимостта редовно да размразявате уреда.

BCSA285K3SN е снабден с функционални контроли, които ви позволяват лесно да регулирате настройките на температурата и други опции според вашите нужди. Така можете да поддържате оптималните условия за съхранение на вашата храна.

В заключение, хладилникът с фризер за вграждане Beko BCSA285K3SN е стилен и практичен избор за вашата кухня. С внимание към детайлите и функционалността, този модел ще ви помогне да поддържате храната си свежа и съхранена в оптимални условия. Независимо дали сте готвач по професия или просто обичате да се наслаждавате на добрата храна, Beko BCSA285K3SN е надежден партньор във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply