вторник, юни 18

BEKO BCNE400E40SN – Интелигентен хладилник с фризер за вграждане за оптимално съхранение на храните

BEKO BCNE400E40SN е висококачествен хладилник с фризер за вграждане, който предлага изключителна функционалност и интелигентни технологии за оптимално съхранение на вашите храни. С впечатляващ капацитет от 370 литра и разнообразие от полезни функции, този модел е идеалното допълнение към вашия дом или кухня.

Просторност и организация: BEKO BCNE400E40SN предлага просторност, която ви позволява да съхранявате големи количества храни и напитки без усилия. Стъкленият рафт осигурява удобно разпределение на пространството и лесен достъп до всички продукти. Вие можете да организирате храните си по свой вкус и да създадете оптимално подредени отделения.

Хладилник с фризер за вграждане BEKO BCNE400E40SN, 370 л, No Frost, Стъклен рафт, HarvestFresh, Сензорен екран, Клас E, H 194 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

No Frost технология: BEKO BCNE400E40SN е оборудван с No Frost технология, която предотвратява образуването на лед в хладилника и фризера. Това означава, че няма нужда от ръчно размразяване и вие няма да загубите време и енергия в поддръжката на уреда. Вашите храни ще бъдат съхранени на оптимална температура и свежест, без нежеланите ледени наслагвания.

HarvestFresh технология: Една от най-иновативните функции на BEKO BCNE400E40SN е HarvestFresh технологията. Тази функция съчетава светлина, влага и температура, за да запази храните в най-добро състояние. Хладилникът имитира цикъла на дневната светлина, което помага за запазването на свежестта, вкуса и хранителните свойства на плодовете и зеленчуците в продължение на по-дълго време.

Сензорен екран и интелигентни функции: BEKO BCNE400E40SN разполага с интуитивен сензорен екран, който ви позволява да контролирате и настройвате различните функции на хладилника. Можете лесно да регулирате температурите, да активирате специализирани режими и да получите информация за състоянието на уреда. Това ви дава пълен контрол върху съхранението на храните и осигурява оптимални условия за запазване на свежестта им.

Енергийна ефективност и Клас E: BEKO BCNE400E40SN е с енергиен клас E, който гарантира оптимална енергийна ефективност и спестяване на енергия. Това не само помага за опазването на околната среда, но също така намалява разходите за енергия на домакинството ви. Вие можете да се насладите на висококачествен хладилник с фризер, който не само е функционален, но и икономичен.

Заключение: BEKO BCNE400E40SN е идеалният избор за всеки, който търси вграден хладилник с фризер с впечатляващ капацитет, интелигентни функции и елегантен дизайн. Съчетанието от просторност, удобство и иновативни технологии го прави идеален за всеки дом или кухня. Насладете се на оптимално съхранение на вашите храни и напитки с BEKO BCNE400E40SN.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply