сряда, юли 24

BEKO BCNA275E31SN – Иновативен хладилник със фризер за безупречно съхранение на храната

BEKO BCNA275E31SN е впечатляващ хладилник със фризер за вграждане, който предлага простор и иновативни функции за безопасно и дълготрайно съхранение на вашата храна. С капацитет от 254 литра и височина 177.5 см, този модел ви предоставя достатъчно пространство за съхранение на всички необходими продукти. Въпреки класификацията си в клас F за енергийна ефективност, хладилникът разполага с иновативни функции като NeoFrost Dual Cooling и Harvest Fresh, които осигуряват оптимални условия за съхранение и запазват свежестта и вкуса на храната.

Хладилник с Фризер за вгражданеa BEKO BCNA275E31SN, 254 л, Клас F, NeoFrost Dual Cooling, Harvest Fresh, H 177.5 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

NeoFrost Dual Cooling за по-добра запазване на свежестта: BEKO BCNA275E31SN разполага с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделни охлаждащи системи за хладилника и фризера. Това позволява по-добра контролиране на влажността и предотвратява прехвърлянето на миризми между двата отдела. В резултат на това храната се запазва свежа за по-дълго време, без да се смесват ароматите.

Harvest Fresh за продължително свежи плодове и зеленчуци: С функцията Harvest Fresh на BEKO BCNA275E31SN можете да съхранявате плодовете и зеленчуците си свежи и хранителни за по-дълго време. Тази функция създава оптимални условия, като съчетава светлина, влага и ниски температури, за да запази хранителните вещества и свежестта на плодовете и зеленчуците, като предотвратява загубата на витамини и минерали.

Удобство и функционалност: BEKO BCNA275E31SN разполага с регулируеми рафтове и врати, което ви позволява да организирате пространството според вашите нужди. LED осветлението осигурява ясна видимост във всеки ъгъл на хладилника, докато LCD дисплеят предоставя лесно четима информация за настройките и температурите. Благодарение на функцията за бързо замразяване, можете бързо да замразите пресни продукти, запазвайки тяхната качество и вкус.

Заключение: BEKO BCNA275E31SN е съвременен хладилник със фризер за вграждане, който предлага иновативни функции и простор за безопасно съхранение на храната. Независимо дали сте фен на свежи плодове и зеленчуци или търсите удобство и функционалност, този модел е отличен избор. С NeoFrost Dual Cooling технологията и функцията Harvest Fresh, BEKO BCNA275E31SN осигурява оптимални условия за запазване на свежестта и хранителните качества на вашата храна. Добавете удобство и стил във вашата кухня с този качествен хладилник за вграждане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply