понеделник, юни 24

Beko BCHA306E4SN – Иновативен и просторен хладилник с фризер за вграждане

Beko BCHA306E4SN е един от най-новите модели хладилници с фризер за вграждане на марката Beko. Този модел предлага просторност, функционалност и иновативни технологии, които ще отговорят на всичките ви нужди за съхранение на хранителни продукти. Със своя клас E енергийна ефективност и редица удобни функции, Beko BCHA306E4SN е перфектният избор за модерната кухня.

Просторност и удобство: С общ капацитет от 289 литра, Beko BCHA306E4SN предлага достатъчно място за съхранение на различни видове храни и напитки. Хладилникът е разположен в горната част, а фризерът – в долната. Това организирано разпределение на пространството ви позволява да достъпвате храните по-лесно и удобно. Освен това, моделът разполага с различни отделения и полици, които ви позволяват да групирате и организирате продуктите според вашите нужди.

Хладилник с Фризер за вгражданеa Beko BCHA306E4SN, 289 л, Клас E, No Frost, Harvestfresh, Компресор ProSmart Inverter, Отделение 0°C, Everfresh+ , 193.5 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни технологии за запазване на свежестта: Beko BCHA306E4SN е оборудван с редица иновативни технологии, които гарантират запазване на свежестта и качеството на съхранените храни. Например, функцията No Frost предотвратява образуването на лед във фризера и осигурява равномерно разпределение на студен въздух. Това означава, че няма нужда от редовно размразяване на фризера и храните се запазват свежи и без промяна на вкуса и текстурата им.

Harvestfresh технология за по-дълго запазване на свежестта: Beko BCHA306E4SN разполага с иновативната Harvestfresh технология, която създава оптимална среда за запазване на свежестта на плодове и зеленчуци. Тази технология симулира натуралните условия на светлина, влага и температура, които поддържат храните свежи по-дълго време. Така можете да се наслаждавате на свежи, хранително стойни и вкусни плодове и зеленчуци дълго след покупката им.

Компресор ProSmart Inverter за ефективна работа и тиха функция: Beko BCHA306E4SN е оборудван с високоефективен компресор ProSmart Inverter, който осигурява по-ефективна и икономична работа на хладилника. Този компресор регулира скоростта на въртене в зависимост от нуждите на хладилника, което води до по-ниска консумация на енергия и по-тиха функция. Така можете да се наслаждавате на спокойствие в дома си, без да се притеснявате от неприятни шумове.

Отделение 0°C и Everfresh+ за запазване на свежестта на продуктите: Beko BCHA306E4SN разполага с отделение 0°C, което предоставя идеална температура за запазване на месо, риба и други продукти с дълъг срок на годност. Отделението 0°C поддържа по-ниска температура от останалата част на хладилника и предотвратява бързото развитие на бактерии и разрушаване на храните. Everfresh+ технологията също така допълнително помага за запазване на свежестта на плодове и зеленчуци.

Стилен и издръжлив дизайн: Beko BCHA306E4SN се отличава с модерен и елегантен дизайн, който ще допълни всяка модерна кухня. Съчетанието от черен корпус и сребрист акцент на вратата придава на хладилника изискан и стилен външен вид. Освен това, повърхността с покритие против отпечатъци гарантира, че вашият хладилник винаги ще изглежда чист и без замърсявания.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko BCHA306E4SN е отличен избор за домакинства, които търсят модерен и функционален уред с висока енергийна ефективност и иновативни технологии за запазване на свежестта на храните. С просторността си, удобството на полиците и отделенията, както и със своите удобни функции, този хладилник ще отговори на всичките ви нужди. В същото време, стилен дизайнът и качествената изработка го правят перфектното допълнение към вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply