четвъртък, юни 13

Beko BCHA275K3SN – Компактен и функционален хладилник с фризер за вграждане

Beko BCHA275K3SN е компактен и удобен хладилник с фризер, предназначен за вграждане във вашия кухненски шкаф. Този модел от марката Beko впечатлява със своите функционалности и ефективност, които го правят подходящ избор за семейства и домакинства с ограничено пространство.

Просторен и добре организиран: С капацитет от 262 литра, Beko BCHA275K3SN предлага достатъчно пространство за съхранение на храни и напитки. Хладилното отделение е добре организирано с рафтове, които ви позволяват да организирате и подреждате продуктите по ваше желание. Фризерът разполага с технология NoFrost, която предотвратява образуването на лед и осигурява лесно и бързо отстраняване на снежинки.

Хладилник с фризер за вграждане Beko BCHA275K3SN, 262 л, Фризер NoFrost, Big Freezer, Клас F, H 177.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийно ефективен: С клас на енергийна ефективност F, Beko BCHA275K3SN помага да намалите разходите си за електроенергия и в същото време допринася за опазването на околната среда. Това означава, че можете да се насладите на функционалността на хладилника, като в същото време намалите вашия принос към енергийната консумация.

Big Freezer – голям капацитет на фризера: Една от ключовите характеристики на Beko BCHA275K3SN е големият капацитет на фризера. Този модел разполага със специално проектиран “Big Freezer”, който предоставя допълнително пространство за съхранение на замразени храни и продукти. Това ви позволява да имате повече възможности за съхранение и да се справяте с по-големи количества храна.

Стилен дизайн и лесно почистване: Beko BCHA275K3SN има стилен дизайн в бял цвят, който се вписва перфектно във всяка кухня. Външният корпус е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив на надраскване и лесно почистващ. Това ви позволява да поддържате вашия хладилник в безупречно състояние и да се насладите на неговата естетика.

Заключение: Beko BCHA275K3SN е компактен и функционален хладилник с фризер за вграждане, който предлага достатъчно пространство за съхранение и разполага със съвременни функции, които го правят удобен и ефективен. Своят стилен дизайн, лесно почистване и Big Freezer функция, този модел отговаря на нуждите на съвременните потребители, които търсят качество и функционалност в своята кухня. Изберете Beko BCHA275K3SN и се насладете на перфектното съхранение на вашите храни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply