петък, юни 14

Beko BBIM12300XM – фурна за вграждане с каталитично самопочистване

Beko BBIM12300XM е фурна за вграждане с огромен капацитет, 8 функции, каталитично самопочистване и елегантен външен вид.

Beko BBIM12300XM се отличава от другите фурни от този клас с богатата си функционалност и разумната цена. Този уред може да бъде ваш за около 400 лв. Но дали е достатъчно добър?

Както и останалите продукти на Беко от този клас, фурната разполага със система за вътрешно разпределение на въздушния поток. И по-точно – системата AeroPerfect разпределя топлината във фурната така, че тя се затопля равномерно във всичките си краища. Вентилационната система увеличава потока и предоставя поток от горещ въздух, свеждайки до минимум температурните колебания.

Beko BBIM12300XM

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вътрешността е изградена от каталитични панели. Освен че фурната може да се самопочисти, тя предотвратява натрупването на нежелани миризми, а мазнината се абсорбира на максимум. За по-тежките замърсявания (като засъхнали петна), Beko BBIM12300XM разполага с технология SteamShine. Малко количество вода се изпарява при леко загряване на уреда, позволявайки на мазнините да омекнат и да станат лесни за почистване.

Уредът разполага с двойно нагряване, което го прави подходящ за приготвяне на тестени изделия, а функцията грил, дава възможност за приготвяне на перфектно препечено месо. Най-големите професионалисти от Вас, разполагат с възможност за приготвяне на до три ястия едновременно! Вентилаторното отопление позволява приготвянето им, без да се смесват ароматите от ястията.

Капацитетът на фурната е 71 литра, като общия брой програми, между които може да избирате е цели 8. Уредът е подходящ и за приготвяне на ястия, които заемат по голямо пространство (като гювеч напр.), а освен всичко останало, тя разполага и с опция за размразяване.

Beko BBIM12300XM

Управлението на Beko BBIM12300XM е изключително лесно и насочено към всеки потребител. Фурната разполага и с таймер за оптимизация на процеса.

Всичко това е под шапката на Енергиен клас А и размери 59.5 см х 59.4 см х 56.7 см. Фурната подходяща за вграждане и поради красивият си външен вид с иноксов цвят, приляга идеално на всяка кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply