четвъртък, юни 13

Beko B5WFU78435WB – Превъзходство в прането с интелигентни функции

Пералнята Beko B5WFU78435WB представлява съвременно решение за перфектното пране на дрехи. Съчетавайки в себе си удобство, интелигентни функции и ефективност, тази пералня ще преобрази начина, по който използвате и се грижите за вашите дрехи. С капацитет от 8 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тя е идеалното решение за семейства със средни нужди от пране.

Интелигентни функции за перфектни резултати: Beko B5WFU78435WB е оборудвана с HomeWhiz технология, която ви позволява да управлявате пералнята от разстояние чрез смартфон или таблет. Това ви дава възможността да избирате програми, да следите напредъка на прането и да получавате уведомления за завършването на цикъла. Също така, функцията SteamCure използва пара, за да осигури по-добро отстраняване на петна и намаляване на бръчките в дрехите, като резултатът е по-гладки и свежи дрехи.

Пералня Beko B5WFU78435WB, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, HomeWhiz, SteamCure, AddGarment, Мотор ProSmart Inverter, 60 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Добавете дрехи по време на пране: С функцията AddGarment можете лесно да добавите пропуснати дрехи или препарати дори и след стартиране на програмата. Това ви дава гъвкавост и възможност да се справите с промени в прането, без да трябва да чакате следващия цикъл.

Икономичност и надеждност: Beko B5WFU78435WB разполага с иновативен мотор ProSmart Inverter, който не само осигурява по-тиха работа, но и намалява консумацията на енергия. Това ви помага да спестите пари на сметките за електроенергия, без да компрометирате качеството на прането.

Пералня Beko B5WFU78435WB, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, HomeWhiz, SteamCure, AddGarment, Мотор ProSmart Inverter, 60 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: Пералнята Beko B5WFU78435WB съчетава удобство, интелигентни функции и икономичност в едно компактно устройство. С възможността за дистанционно управление чрез HomeWhiz, функциите SteamCure и AddGarment, както и надеждния мотор ProSmart Inverter, тази пералня ви осигурява перфектни резултати при пране и по-голяма гъвкавост в ежедневните ви нужди. Независимо дали става въпрос за почистване на ежедневни дрехи или по-деликатни тъкани, Beko B5WFU78435WB ще отговори на вашите очаквания и ще превърне процеса на пране в удоволствие.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply