четвъртък, юни 13

Beko B5WFT810416 – Интелигентна пералня за перфектни резултати и удобство

Пералнята Beko B5WFT810416 представлява иновативно решение за ефективно пране на големи количества дрехи. С впечатляващ капацитет от 10 кг и висока скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня ви осигурява бързи и безупречни резултати, като същевременно предлага удобство и функционалност, които ще ви впечатлят.

Автоматично дозиране и интелигентен контрол: Една от най-забележителните функции на Beko B5WFT810416 е AutoDose – система за автоматично дозиране на перилен препарат. Това означава, че пералнята сама определя необходимото количество препарат за всяко пране, осигурявайки икономия на препарат и вода, както и постигане на оптимални резултати. Също така, с дистанционното управление Homewiz можете да контролирате пералнята от разстояние, използвайки своя смартфон или таблет.

Пералня Beko B5WFT810416, 10 кг, 1400 об/мин, AutoDose, Дистанционно управление Homewiz, Клас A, Инверторен мотор ProSmart, AddXtra, Hygiene+ със SteamCure, AutoClean чекмедже за препарати, Fast+, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за по-добра грижа: Beko B5WFT810416 разполага с Hygiene+ функция, която използва пара (SteamCure) за дезинфекция на дрехите. Това помага да се премахнат бактерии и неприятни миризми, като резултатът е свежи и хигиенично чисти дрехи. Също така, пералнята е оборудвана с AutoClean чекмедже за препарати, което гарантира, че пералната камера и дозатора са винаги чисти и готови за употреба.

Продуктивност и удобство: Инверторният мотор ProSmart осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята, като същевременно намалява разходите за енергия. С функцията AddXtra можете да добавяте дрехи по време на цикъла на пране, без да трябва да започвате цикъла отначало. За по-бързи резултати, пералнята предлага програмата Fast+, която ви позволява да се насладите на чисти дрехи само за кратко време.

Пералня Beko B5WFT810416, 10 кг, 1400 об/мин, AutoDose, Дистанционно управление Homewiz, Клас A, Инверторен мотор ProSmart, AddXtra, Hygiene+ със SteamCure, AutoClean чекмедже за препарати, Fast+, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: Beko B5WFT810416 е пералня, която обединява интелигентни функции, голям капацитет и впечатляваща производителност. С нея можете да постигнете перфектно чисти и свежи дрехи, като същевременно спестите време и енергия. Благодарение на автоматичното дозиране, интелигентния контрол и разнообразието от функции, Beko B5WFT810416 предлага надеждност, удобство и оптимални резултати във всяко пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply