понеделник, юни 24

Сушилня Beko B5T89243W – UV хигиенично изсушаване + мощна пара = пълна дезинфекция на дрехите

Термопомпената сушилня Beko B5T89243W идва с капацитет от 9кг. Практичен и голям размер, подходящ за комбинация със стандартна пералня. Барабанът има вградено Вътрешно осветление, чрез което лесно ще товарите и разтоварвате дрехите, без да оставите неволно да залежава по някой самотен чорап или тениска. Той е проектиран с дизайна на Aquawave, чрез който се пресъздават естествени и плавни движения за дрехите, без риск от накъсването или разтеглянето им.

Beko B5T89243W

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В барабана на уреда има вграден специален Сензор за влажност, който следи непрекъснато съдържанието на вода в тъканите. Когато те са достатъчно сухи, сензорът алармира останалите части на сушилнята и тя прекъсва своя процес на работа, независимо дали предварително зададеното време, според програмата на сушене, е приключило. Това е вид защитна функция, която защитава и се грижи за Вашите дрехи, спестява излишни разходи за електричество, предотвратява бързото изхабяване на материите и спестява време.

Благодарение на вградените си сензори и интелигентни технически характеристики, сушилнята се категоризира във възможно най-високия клас енергийна ефективност – A+++ от гамата от A+++ до D. Добрата енергийна ефективност се дължи също и на инверторния двигател ProSmart, който регулира мощността на уреда и неговата икономична работа.

Нивото на шум на сушилня Beko B5T89243W е 63dВ. Може да се каже, че уредът се нарежда в чарта на едни от най-тихите сушилни. Можете да го поставите навсякъде във Вашия дом – в кухнята, коридора, до пералнята, или където другаде пожелаете, защото шумът няма да пречи на ежедневните Ви занимания. Освен това благодарение на термопомпената технология, с която работи, не излъчва топлина и не произвежда допълнителна влага, както е при кондензационните модели, което още веднъж доказва, че можете да го монтирате навсякъде, дори в тесни пространства, без прозорци.

Когато включите уреда, на неговия дигитален дисплей ще се покаже оставащото време за сушене. Тази предвидлива технология Ви осигурява свободно време, в което да планирате Вашите задачи или Вашата почивка. Ако се забавите с изваждането на прането можете да настроите функцията Против намачкване със SteamCure (пара), която ще ги превърта ритмично през определен интервал от време и ще ги освежава с пара, за да предотврати образуването на неприятни миризми, за да ги получите така сякаш сте ги извадили току-що.

Beko B5T89243W

Отново в този специален барабан на Beko B5T89243W ще намерите пречистващата сила на UV светлината за 99,9% хигиена. UV хигиеничното изсушаване/опресняване на HygieneShield убива 99,9% от бактериите и вирусите! Тази специална технология, която използва ултравиолетова светлина за безопасен и безпроблемен начин за стерилизиране, ще хигиенизира всяка дреха по тялото Ви, с която излизате навън.

Beko B5T89243W предлага функцията Отложен старт, с която можете да програмирате, напред във времето, кога точно да се включи уредът. Това може да бъде в малките часове на нощта, докато спите, или пък през деня, докато сте на работа. А, когато се приберете отново във вкъщи, дрехите Ви ще са подсушени и готови за следващия ден. Има възможност дори да активирате функцията IronFinish, която заглажда всяка гънка и бръчка по тях, чрез силата на парата.

Размери: височина – 84см, широчина – 60см, дълбочина – 65см. Тегло – 46.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply