четвъртък, юли 25

Beko B5T68247: Високоефективна Кондензационна Сушилня за Вашите Дрехи

Beko B5T68247 е кондензационна сушилня с термопомпа, която комбинира висока ефективност, интелигентни функции и голям капацитет. Този модел е идеален избор за всеки, който иска перфектно сухи дрехи без усилие.

Сушилня Beko B5T68247, Кондензационна с термопомпа, 8 кг, 15 програми, клас A +++, RapiDry, RecycledDry, SteamCure, ProSmart Inverter Motor, AquaWave, OptiSense, GentleCare, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям Капацитет от 8 кг: С капацитет от 8 кг, Beko B5T68247 предоставя достатъчно пространство, за да сушите големи количества дрехи наведнъж. Това прави сушенето на цели семейни пранета бързо и удобно.

Клас A+++ за Енергийна Ефективност: Тази сушилня се отличава с висок клас на енергийна ефективност A+++, което означава, че тя работи изключително икономично. Това не само ви спестява пари на сметките за електроенергия, но и намалява вашия въглероден отпечатък.

Специални Програми за Всеки Вид Дрехи: Beko B5T68247 разполага с 15 различни програми за сушене, включително и специални програми за чувствителни материи и спортни дрехи. Това ви позволява да настроите сушилнята спрямо нуждите на вашите дрехи.

SteamCure Технология: Една от ключовите характеристики на тази сушилня е технологията SteamCure. Тя използва пара, за да намали бръчките на дрехите и да ги направи по-меки и гладки след сушенето.

RecycledDry и RapiDry: Beko B5T68247 включва и иновативните функции RecycledDry и RapiDry. RecycledDry използва топлината на отработения въздух за повторно сушене, намалявайки така енергийната консумация. RapiDry, от своя страна, предоставя бързо и ефективно сушене, което е идеално, когато сте в спешна нужда от чисти дрехи.

ProSmart Inverter Motor: Този модел разполага и с иновативен инверторен мотор ProSmart, който работи много по-тихо и е по-издръжлив в сравнение със стандартните мотори. Това ви осигурява тихо и надеждно сушене, без излишен шум.

OptiSense Технология: OptiSense технологията на Beko автоматично регулира времето на сушене и температурата спрямо нивото на влажност в дрехите. Това гарантира, че дрехите ви ще бъдат перфектно сухи, без риск от прекомерно изсушаване.

Заключение: Beko B5T68247 е мощна и интелигентна кондензационна сушилня с термопомпа, която превръща сушенето на дрехи в лесна задача. Със своята висока ефективност и богат набор от функции, тя е идеалното допълнение към вашата пералня и ще ви помогне да поддържате дрехите си в перфектно състояние.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply