събота, април 13

Beko B5RDNE504LXBR: Съхранение с Интелигентност и Стил в Тъмния Инокс

Съчетание от ефективност, интелигентни технологии и изискан дизайн, хладилникът с фризер Beko B5RDNE504LXBR е създаден да отговаря на изискванията на съвременния начин на живот. С обем от 477 литра и напредничаващи функционалности за съхранение, този хладилник е пълноценният член на вашата кухня.

Хладилник с фризер Beko B5RDNE504LXBR, 477 л, No Frost, HarvestFresh, Everfresh+, AeroFlow, Контролирана влажност, Екран, Клас Е, H 185 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

No Frost и AeroFlow за Поддържане на Свежестта: Системата No Frost не само предотвратява образуването на лед и скапващи намразени пластове, но и поддържа равномерна температура в целия хладилник. С добавката на AeroFlow технология, въздушният поток се разпределя равномерно, запазвайки свежестта на вашия хранителен запас.

HarvestFresh и Everfresh+ за Оптимална Свежест: С HarvestFresh и Everfresh+ функциите, хладилникът създава идеални условия за съхранение на плодове и зеленчуци. С технологията на HarvestFresh продуктите се съхраняват с наличието на дневна светлина, запазвайки витамините и хранителните стойности.

Контролирана Влажност и Екран за Удобство: Със системата за контролирана влажност, хладилникът поддържа оптималните условия за съхранение на различни видове храни. Допълнителният екран осигурява лесен и интуитивен начин за настройка на параметрите.

Ефективност и Стил с Dark Inox: С клас Е на енергийна ефективност и изчистен дизайн в тъмния инокс, този хладилник съчетава практичност и стил. С интелигентни технологии, съхраняващи свежестта на храните, той е идеалният акцент във вашата кухня.

Beko B5RDNE504LXBR предлага не само мащабно съхранение, но и грижа за вашите храни. Съчетавайки технологии с дизайн, този хладилник е незаменим актив във вашето ежедневие.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply