вторник, февруари 27

Beko B5RCNA405ZXBR – Интелигентен хладилник със стилно излъчване и напреднали функции

Beko B5RCNA405ZXBR е изключителен хладилник с фризер, който съчетава съвременен дизайн с иновативни технологии за перфектно съхранение на вашите храни. С обем от 355 литра и впечатляващо тъмно иноксово покритие, този модел не само ще впечатли с външния си вид, но и с вътрешното си разпределение и функции, които гарантират свежестта и хранителната стойност на всяка закупена храна.

Основни характеристики: Beko B5RCNA405ZXBR е оборудван с няколко ключови технологии, които го правят перфектен избор за домакинствата, които търсят интелигентен и удобен хладилник. Този модел разполага с No Frost система, която предотвратява образуването на лед във фризерното отделение и позволява равномерно разпределение на студения въздух. Така се предотвратява нарушаването на структурата на храните и запазва свежестта им.

Хладилник с фризер Beko B5RCNA405ZXBR, 355 л, No Frost, HarvestFresh, BioCycle, Everfresh+, AeroFlow, Клас D, H 203.5 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

HarvestFresh технология: Beko B5RCNA405ZXBR разполага с иновативна HarvestFresh технология, която осигурява оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците. Тази функция контролира влажността и температурата в отделението за плодове и зеленчуци, за да запази тяхната свежест и хранителни качества за по-дълго време. Така вие можете да се наслаждавате на свежи и хранителни храни във всеки момент.

BioCycle технология: Една от уникалните функции на Beko B5RCNA405ZXBR е BioCycle технологията. Тази иновативна система предотвратява бързото разлагане на органичните отпадъци и помага за запазване на околната среда. Вграденият BioCycle контейнер събира отпадъците и ги разлага, превръщайки ги в полезни торове за почвата. Така вие можете да участвате активно в опазването на природата, докато съхранявате своята храна в хладилника.

Everfresh+ технология: Beko B5RCNA405ZXBR разполага с още една интересна технология – Everfresh+. Тази функция предоставя оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, като им предоставя идеална влажност и температура. Така вашите плодове и зеленчуци ще останат свежи и хранителни стойности ще бъдат запазени за по-дълго време.

AeroFlow система: С AeroFlow системата на Beko B5RCNA405ZXBR въздушният поток е равномерно разпределен във всички отделения на хладилника. Това предотвратява нарушаването на структурата на храните и поддържа постоянна температура във всеки угъл на хладилника.

Клас на енергийна ефективност: Важно е да отбележим, че Beko B5RCNA405ZXBR е с клас на енергийна ефективност D. Въпреки това, хладилникът разполага с няколко функции, които позволяват икономична работа и оптимални условия за съхранение на храните. Така че, въпреки класа на енергийна ефективност, този модел все пак може да бъде разглеждан като икономичен избор за домакинствата, които ценят качеството и удобството.

Заключение: Beko B5RCNA405ZXBR е стилен и иновативен хладилник със съвременни функции, които гарантират оптимално съхранение на вашите храни. No Frost технологията предотвратява образуването на лед и поддържа постоянна температура във всички отделения. HarvestFresh и Everfresh+ технологиите предоставят идеални условия за плодовете и зеленчуците, запазвайки тяхната свежест и хранителни качества. Биоцикл технологията и AeroFlow системата допринасят за опазване на околната среда и предоставят равномерна вентилация на студения въздух. Въпреки класа на енергийна ефективност D, този модел все пак предлага икономична работа и стилно излъчване за вашия дом. Beko B5RCNA405ZXBR е отличен избор за семейства, които се нуждаят от функционален и ефективен хладилник с модерен дизайн.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply