четвъртък, април 18

Beko B5RCNA405LXBR – Стилен и функционален хладилник с фризер за съхранение на вашите продукти

Beko B5RCNA405LXBR е модерен и просторен хладилник с фризер, който предлага широка гама от функции и технологии, за да задоволи вашите нужди за съхранение на храната. С капацитет от 355 литра, този модел ви предоставя достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни и напитки. Съчетавайки иновативни функции като No Frost, HarvestFresh и BioCycle, Beko B5RCNA405LXBR ви осигурява свежест, удобство и ефективност във вашата кухня.

Хладилник с фризер Beko B5RCNA405LXBR, 355 л, No Frost, HarvestFresh, BioCycle, Everfresh+, AeroFlow, Клас D, H 203,5 см, Metal Look

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Система без скреж: Beko B5RCNA405LXBR е оборудван с No Frost технология, която предотвратява образуването на скреж и лед във фризера. Това означава, че вече няма нужда от ръчно размразяване на уреда и се освобождавате от неудобството да премахвате скрежа. Системата No Frost поддържа стабилна температура и оптимална влажност, което помага за запазването на свежестта на храната.

HarvestFresh технология: B5RCNA405LXBR е оборудван с иновативната HarvestFresh технология, която ви позволява да запазите свежестта на плодовете и зеленчуците в продължение на по-дълъг период от време. Тази технология използва комбинация от светлина, влага и контролирана температура, за да съхранява храната с оптимални условия и да запази витамините и хранителните вещества.

BioCycle и Everfresh+: Beko B5RCNA405LXBR разполага с BioCycle и Everfresh+ функции, които допълнително подобряват условията на съхранение на храната. BioCycle помага за по-дълго запазване на свежестта на плодовете и зеленчуците, като създава подходяща среда за тях. Everfresh+ също осигурява допълнително удължаване на живота на свежите продукти, като контролира влажността и температурата в отделението.

AeroFlow система: Beko B5RCNA405LXBR разполага с AeroFlow система, която осигурява равномерно разпределение на студения въздух в целия хладилник. Това помага да се поддържа постоянна температура и влажност вътре, като се предотвратява изсушаването и развитието на неприятни миризми.

Стилен дизайн и удобство: Beko B5RCNA405LXBR се отличава със своя стилен външен вид и модерен дизайн в метален цвят, който ще придаде елегантност на вашия кухненски интериор. LCD дисплеят със сензорен контрол позволява лесно управление на функциите на хладилника. С височина от 203,5 см, този модел се интегрира перфектно във вградените кухненски шкафове.

Заключение: Beko B5RCNA405LXBR е стилен и функционален хладилник с фризер, който притежава всички необходими функции за оптимално съхранение на храната. Съчетавайки иновативни технологии като No Frost, HarvestFresh и BioCycle, този модел осигурява свежест и запазване на витамините в храната. Стилният метален дизайн и удобството за вграждане го правят перфектен избор за вашата модерна кухня. Изберете Beko B5RCNA405LXBR и насладете се на свежи и запазени продукти всеки ден.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply