четвъртък, май 23

Beko B5RCNA405HXB – Комбинация от стил и иновации във вашия кухненски кът

Хладилникът с фризер Beko B5RCNA405HXB представлява съчетание от превъзходен дизайн, иновативни технологии и функционалност, които го правят идеалният избор за вашата кухня. С металния си вид и впечатляващи характеристики, този модел на Beko създава перфектната среда за съхранение на храните ви и осигурява комфорт и удоволствие при готвене и сервиране.

Хладилник с фризер Beko B5RCNA405HXB, 355 л, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Клас D, 203,5 см, Metal Look

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни технологии за оптимално съхранение: Beko B5RCNA405HXB разполага с няколко иновативни технологии, които гарантират оптималната свежест и качество на вашите продукти. Технологията No Frost предотвратява образуването на лед и излишна влага във фризерното отделение, което ви освобождава от необходимостта да размразявате уреда. С HarvestFresh функцията, вашият хранителен запас е защитен от разрушителното въздействие на светлината, запазвайки витамините и хранителните вещества в продуктите ви за по-дълго време. AeroFlow технологията осигурява равномерна циркулация на студения въздух вътре в хладилника, което гарантира еднакво студени и свежи продукти на всички нива.

Обем и разпределение: Beko B5RCNA405HXB разполага с обем от 355 литра, което го прави идеален за семейства среден размер или по-големи домакинства. Внимателно проектираният интериор осигурява оптимално разпределение на пространството, което ви позволява да съхранявате по-големи количества храни и напитки. Отделението за плодове и зеленчуци е оборудвано със специална технология за поддържане на оптималната влажност, което гарантира свежест и хрупкавост на плодовете и зеленчуците ви.

Енергийна ефективност: Beko B5RCNA405HXB е класифициран в клас D, което го прави енергоспестяващ и позволява намаляване на разходите за електроенергия. Въпреки ниската си енергийна класа, уредът е оборудван с редица технологии, които максимизират ефективността на охлаждане и съхранение на храните, допринасяйки за оптималната работа на хладилника.

Дизайн и функционалност: Beko B5RCNA405HXB привлича вниманието си с елегантния си метален вид и модерния си дизайн. Този хладилник се вписва перфектно във всяко модерно кухненско пространство, допринасяйки за изтънчения стил на вашата кухня. Отделението за фризер е проектирано с плъзгащи се кошници и полици, които ви позволяват лесно да намирате и изваждате продуктите, които търсите.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko B5RCNA405HXB предлага ефективно съхранение и охлаждане на храните ви, съчетавайки стил, функционалност и иновации. С неговата висока енергийна ефективност и интелигентни технологии за съхранение, този модел е идеалното допълнение към вашата кухня. Насладете се на свежестта на продуктите си и усъвършенствайте кулинарните си умения с Beko B5RCNA405HXB!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply