сряда, май 29

Beko B5RCNA365ZXBR – Интелигентен хладилник със стил и иновативни технологии за свежест и комфорт

Beko B5RCNA365ZXBR е модерен хладилник с фризер, който предлага ефективно съхранение и иновативни функции за подобрено запазване на свежестта на вашите храни. Със своя обем от 316 литра, този хладилник е подходящ за средни и големи семейства, които ценят комфорта, качеството и удобството в кухнята. Той е с изтънчен дизайн и е изработен в тъмен иноксов цвят, който придава стил и елегантност на всеки интериор.

Основни характеристики: Beko B5RCNA365ZXBR е снабден с иновативни технологии, които го правят изключително функционален и удобен за ежедневна употреба. No Frost системата предотвратява образуването на лед и кондензация във фризерното отделение, което значително улеснява поддръжката и почистването на хладилника. AeroFlow системата осигурява равномерно разпределение на студения въздух във всички отделения, запазвайки постоянна температура и свежест на храните.

Хладилник с фризер Beko B5RCNA365ZXBR, 316 л, No Frost, AeroFlow, HarvestFresh, BioCycle, Everfresh+, Клас D, H 186,5 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

HarvestFresh технология: Beko B5RCNA365ZXBR разполага с иновативната HarvestFresh технология, която гарантира оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците. Тази функция поддържа оптимална влажност и температура в отделението за плодове и зеленчуци, запазвайки тяхната свежест и хранителни качества за по-дълго време. Така вие можете да се наслаждавате на вкусни и хранителни храни във всеки момент.

BioCycle технология: Beko B5RCNA365ZXBR предлага и иновативна BioCycle технология, която допринася за опазване на околната среда. Тази система превръща органичните отпадъци в полезни торове за почвата, което помага за намаляване на замърсяването и опазване на природата. С вградения BioCycle контейнер, вие можете лесно да рециклирате хранителните остатъци и да се грижите за околната среда дори във вашата кухня.

Everfresh+ технология: Освен това, Beko B5RCNA365ZXBR разполага с Everfresh+ технология, която предоставя оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците. Тази функция осигурява подходяща влажност и температура, които поддържат свежестта и хранителните стойности на храните за по-дълго време.

Клас на енергийна ефективност: Също е важно да отбележим, че Beko B5RCNA365ZXBR е с клас на енергийна ефективност D. Въпреки това, хладилникът разполага с редица функции и технологии, които осигуряват икономична работа и оптимално съхранение на храните. Така че, въпреки класа на енергийна ефективност, този модел все пак предлага икономичност и ефективност за вашата кухня.

Заключение: Beko B5RCNA365ZXBR е стилен и функционален хладилник с фризер, който предлага различни функции и технологии за оптимално съхранение на вашите храни. No Frost системата предотвратява образуването на лед и кондензация, а AeroFlow системата осигурява равномерна вентилация на студения въздух. HarvestFresh, BioCycle и Everfresh+ технологиите допълнително подобряват условията за съхранение на плодовете и зеленчуците, запазвайки тяхната свежест и хранителни стойности. Въпреки класа на енергийна ефективност D, този модел все още предлага икономична работа и функционалност, които го правят отличен избор за семейства с високи изисквания към уредите в кухнята.

Leave A Reply