четвъртък, юни 13

Beko B3WFU782CWB – Издръжлива пералня със стилно излъчване

Beko B3WFU782CWB е пералня, която комбинира надеждността и функционалността на бранда Beko със стилен дизайн. Тя предлага различни програми и опции, които отговарят на вашите нужди за переене на дрехи. Независимо дали сте семейство с много дрехи за пране или самостоятелно живеещ, Beko B3WFU782CWB е подходящ избор за вас.

Ефективност и разнообразие от програми: Beko B3WFU782CWB е снабдена с енергиен клас A+++, който гарантира ниска консумация на електроенергия. С разнообразието от програми, които предлага, можете да изберете най-подходящия цикъл за всякакъв тип дрехи. Има програми за деликатни дрехи, памучни тъкани, синтетика, спортни дрехи и други. Така можете да се уверите, че всяка категория дрехи се пере с оптимални настройки и с внимание към тъканите.

Пералня Beko B3WFU782CWB, 8 кг, 1200 об/мин, Клас C, Мотор ProSmart Inverter, SteamCure, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологии за оптимално изпиране: Beko B3WFU782CWB е оборудвана с иновативни технологии, които гарантират постигането на перфектни резултати при изпиране. Технологията AquaWave осигурява нежно движение на барабана, което предотвратява прекомерно напрежение на тъканите и защитава дрехите от износване. Освен това, технологията SteamCure използва пара за отстраняване на петна и бактерии от дрехите, оставяйки ги свежи и хигиенично чисти.

Удобство и управление:  B3WFU782CWB предлага удобство и лесно управление. Има голям LCD дисплей, който показва избраните настройки и времето на переене. Функцията за отложен старт ви позволява да заредите пералнята предварително и да я настроите да започне переенето по-късно, съобразено с вашия график. Така можете да спестите време и да се възползвате от най-евтините енергийни тарифи.

Пералня Beko B3WFU782CWB, 8 кг, 1200 об/мин, Клас C, Мотор ProSmart Inverter, SteamCure, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Заключение: Beko B3WFU782CWB е пералня, която съчетава качествени функции, стилен дизайн и лесно управление. С разнообразието от програми и технологиите за оптимално изпиране, тя е подходящ избор за всеки, който търси пералня с висока ефективност и дълготрайност. Независимо дали сте семейство или самостоятелно живеещ, Beko B3WFU782CWB ще отговори на вашите нужди и ви предложи перфектно почистени дрехи с всяко изпиране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply