понеделник, юни 24

Beko B3WFU7744WB – Интелигентна Пералня с Напредничави Функционалности

Beko B3WFU7744WB е пералня със съвременен дизайн и интелигентни функционалности, предлагаща високо качество на пране и удобство за ползване. Този модел е създаден с фокус върху ефективността и оптималната грижа за вашите дрехи, като предлага разнообразие от програми и технологии, които ви помагат да получите перфектни резултати.

Интелигентни програми и функции: Beko B3WFU7744WB разполага с разнообразие от интелигентни програми и функции, които се адаптират към различните видове дрехи и пране. Технологията AquaFusion осигурява по-ефективно използване на препарата за пране, като намалява загубата на течност и осигурява оптимално разтваряне и проникване на препарата в текстила. Функцията SteamCure използва пара, която помага за намаляване на бръчките, освежаване на дрехите и допълнително почистване.

Пералня Beko B3WFU7744WB, 7 kg, 1400 об/мин, Клас A, ProSmart Inverter Motor, SteamCure, Recycled Tub, Homewhiz през Bluetooth, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям капацитет и енергийна ефективност: С капацитет за пране от 7 кг, Beko B3WFU7744WB е подходяща за средни до големи семейства. Това ви позволява да перете по-големи количества дрехи в една операция, спестявайки време и енергия. Също така, с клас на енергийна ефективност А+++, тя е икономичен избор, който ви помага да намалите разходите за енергия и да бъдете екологично осведомени.

Технологии за оптимално пране: Beko B3WFU7744WB включва технологии, които гарантират оптимално пране и запазване на качеството на вашите дрехи. Технологията ProSmart Inverter Motor осигурява по-тиха работа и по-дълъг живот на мотора, като същевременно намалява вибрациите и разхода на енергия. Системата AquaWave предлага деликатно пране, като създава пералня движещи се вълни посредством специално проектирани перки, което предотвратява нежелано триене и износване на дрехите.

Пералня Beko B3WFU7744WB, 7 kg, 1400 об/мин, Клас A, ProSmart Inverter Motor, SteamCure, Recycled Tub, Homewhiz през Bluetooth, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и безопасност: Beko B3WFU7744WB е проектирана с оглед на вашето удобство и безопасност. Голямият LED дисплей показва ясна информация за избраната програма и времето на перене. Функцията за отложен старт ви позволява да заредите пералнята предварително и да я програмирате да стартира перенето в желания от вас момент. Системата за защита от преливане предпазва отварянето на водата, а антиалергичната програма е идеална за хора с чувствителна кожа или алергии.

Заключение: Beko B3WFU7744WB е пералня, която съчетава интелигентни функции, голям капацитет и енергийна ефективност, за да ви осигури перфектни резултати при пране. С нея ще имате удобство, лесна употреба и грижа за вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply