петък, юни 14

Пералня Beko B3WFU7704WB – без повече повреди и допълнителни разходи с безчетковия Pro Smart™ Inverter мотор

Пералня Beko B3WFU7704WB е перфектен избор, ако искате перална машина с висока производителност, оборудвана с най-ново поколение технологии, които са икономични от гледна точка на консумация. Оборудвана е с Pro Smart™ Inverter мотор, който осигурява изключително тиха работа от 60dB при пране и 72dB при центрофугиране, достигайки най-високите стандарти за енергийна ефективност от Class D съгласно най-новите европейски разпоредби.

Beko B3WFU7704WB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Pro Smart™ инверторният мотор има възможност за регулиране на оборотите в широки граници (максимум 1000 об/мин), както и система за автоматично регулиране на водата. Този тип безчетков двигател, въвежда набор от забележими предимства от първата употреба: ниско ниво на шум с помощта на технологията Silent Tech, липса на вибрации, подобрен контрол на скоростта и елиминиране на електромагнитните емисии.

Максималната товароносимост на уреда е 7 кг. А с помощта на технологията Steam Cure се отървавате от гънките по дрехите, които се нуждаят от по-внимателна грижа. С тази технология дрехите ще се поддържат в отлично състояние благодарение на използването на пара, която се изпуска през дюза от долната част на барабана. Така, в зависимост от избраната програма, парата ще се използва в началото или в края на програмата за пране (Hygiene+ със SteamCure™). Когато парата се използва в началото на програмата за пране, тя омекотява замърсяванията, а текущата програма за пране прави процеса на почистване по-ефективен. В допълнение AntiCrease® технологията също ще допринася за приветливия и ненамачкан вид на Вашите дрехи, дори ако ги оставите да престоят до 6 часа вътре в пералнята.

Комбинацията от иновативни технологии се допълва от специалния Aquawave® дизайн на барабана. Той пресъздава естествена среда за пране на различните тъкани, чрез която не ги затормозява, не ги разтегля и не ги поврежда. Вашите най-деликатни дрехи ще останат като нови дори след десетки изпирания!

От дигиталния контролен панел на пералня Beko B3WFU7704WB можете да избирате от 15 различни програми, сред които: Памук, Синтетика, Изплакнете, Down Wear, Ризи, Outdoor/Sports, Woollens/HandWash, Dark Care/Jeans, Spin + Drain, StainExpert, Gentlecare, , Еко 40-60, Xpress/ Super Xpress и Hygiene+ и SteamCure.

Beko B3WFU7704WB

Пералнята е оборудвана и със специална функция за изтегляне на програма (Downloaded Program), която Ви позволява да изтегляте различни програми за пране, когато пожелаете. Това устройство е оборудвано и с технологията HomeWhiz, чрез достъп до бутона за дистанционно управление, който Ви помага да наблюдавате и управлявате всички домакински уреди у дома с помощта на Вашия телефон, таблет или смарт телевизор, чрез Bluetooth приложението.

За допълнителен комфорт, чекмеджето за перилен препарат е оборудвано и с технологията Auto Clean Detergent Drawer, която го почиства автоматично след всеки цикъл на пране, просто като насочва водата в чекмеджето. По този начин, чрез използването на тази технология, се избягва образуването на мухъл или неприятни миризми, причинени от влагата в чекмеджето, както и следите от перилен препарат се елиминират.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply