понеделник, юни 24

Пералня Beko B3WFR79425WB – намалява намачкванията с една трета, благодарение на парния си цикъл

За всеки от потребителите, които имат високи изисквания към своята пералня, подходяща опция за избор е Beko B3WFR79425WB, особено от гледна точка на възможностите си. Този модел се възползва от няколко усъвършенствани технологии на марката Beko, заедно с някои завидни спецификации. Това е машина, която бихме препоръчали за малки къщи за гости, по-големи семейства или просто за тези, които перат по-рядко и се нуждаят от по-голям капацитет на зареждане.

Beko B3WFR79425WB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Beko B3WFR79425WB е сравнително стандартен модел пералня, с предно зареждане и стандартен тип монтиране. Може да се похвали с огромен капацитет от 9 кг пране, една от основните спецификации, които трябва да разгледаме, но също така не е за пропускане да се спомене и фактът, че принадлежи на енергиен клас Class B съгласно най-новите европейски разпоредби. Притежава още максимална скорост на центрофугиране от 1400 об/мин и дълъг списък от функции и вградени технологии.

Нека разгледаме богатата ú листа с технологии, създадени със замисъла да улеснят всяко ежедневие и да бъдат изключително полезни и удобни на семействата. Разполага с мощен Инверторен мотор ProSmart™, който притежава доказано дълга и безпроблемна експлоатация, благодарение на безчетковия си начин на захващане и въртене на барабана. ProSmart™ е комбиниран с намаляващата излишния шум и вибрации технология Silent Tech. По този начин тестовете на пералня Beko B3WFR79425WB регистрират максимално високи нива, по време на центрофугиране, от 72 dB.

Можете да избирате сред общо 15 програми за изпиране на Вашите дрехи, сред които: Памук, Синтетика, Изплакване, Завивки/Бельо, Outdoor/Sports, Woollens/HandWash, Dark Care/Jeans, Spin + Drain, StainExpert, Еко 40-60 и Xpress/ Super Xpress. Можете още да се възползвате от високо класните възможности на уреда в използването на пара, с която ще дезинфекцирате в дълбочина материите, ще разграждате по-лесно всяко засъхнало и невъзможно петно и ще получавате изпраните си дрехи почти като изгладени – с до 30% по-малко намачквания.

Специалният дизайн на барабана, проектиран според технологията Aquawave® гарантира по-малко накъсани, разтеглени и протрити дрехи. Ще запазите оптималната еластичност на вълнените изделия и нежността и лъскавия вид на деликатните дрехи от коприна, лен или шифон, благодарение на естествените движения, които барабанът Aquawave® пресъздава. Освен това специфичната му форма, преобръща дрехите по специален начин, за да достига до тях повече от препарата и водата и в края да ги получите съвършено чисти.

Beko B3WFR79425WB

От допълнителните възможности на уреда, от които можете да се възползвате, е забавеното изваждане на дрехите, за което ще се погрижи технологията AntiCrease®. Така можете да оставите Вашето пране до 6 часа затворено в барабана и да го извадите така сякаш изобщо не Ви е чакало нито минута. През това време технологията ще го поддържа свежо с ритмични превъртания. Можете да управлявате уреда навсякъде от Вашия дом или дори извън него. Чрез възможностите му за Remote Control можете лесно да го управлявате и настройвате през Вашия телефон или таблет.

Що се отнася до размерите, тази пералня е със стандартна широчина 60см и дълбочина от 55см, което е в оптималните граници за подобен уред. Височината ú е 84см, а теглото ú е 70кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply