четвъртък, юли 25

Сушилня Beko B3T68239MG – Перфектната Грижа за Вашите Дрехи

Сушилнята Beko B3T68239MG е иновативен модел, който предлага множество усъвършенствани функции и технологии, за да гарантира перфектната грижа за вашите дрехи. С този уред не само ще сушите дрехите си бързо и ефективно, но и ще ги запазите в отлично състояние за дълго време напред.

Сушилня Beko B3T68239MG, 8 кг, 16 програми, Клас A++, Термопомпа EcoGentle™, Steamcure, RecycledDry, Outdoor/Sports, Сив

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям Капацитет – Идеален За Големи Количества Дрехи: С капацитет от 8 кг, сушилнята Beko B3T68239MG е идеална за големи семейства или за сушене на големи количества дрехи наведнъж. Този капацитет ви позволява да сушите повече дрехи в една обработка, което е особено полезно, когато имате много дрехи след пералната машина.

16 Програми – За Всички Видове Дрехи: Сушилнята разполага с 16 различни програми, които са предназначени за различни видове дрехи и материи. Това включва специални програми за чувствителни материи, спортни дрехи, и дори едри части от спални комплекти.

Термопомпа EcoGentle™ – За Икономичност и Запазване на Дрехите: Термопомпата EcoGentle™ е една от ключовите технологии на тази сушилня. Тя не само намалява консумацията на енергия, но и запазва дрехите от износване и усукване, като ги суши на ниски температури.

Steamcure – За По-Малко Гладене: Функцията Steamcure използва пара, за да намали бръчките по дрехите ви по време на сушене. Това означава, че дрехите ви ще излизат от сушилнята по-гладки и по-малко нуждаещи се от гладене.

RecycledDry – За Запазване на Околната Среда: Сушилнята Beko B3T68239MG подпомага грижата ви за околната среда чрез функцията RecycledDry. Тази технология използва въздуха, за да суши дрехите ви и рециклира топлината, която вече е била използвана.

Заключение: Сушилнята Beko B3T68239MG предлага най-новите технологии и функции, за да осигури перфектната грижа за вашите дрехи. С този модел можете да сушите дрехите си ефективно, икономично и без да се притеснявате за тяхното състояние. Тя е перфектното допълнение към вашата перална машина и вашето домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply