четвъртък, юли 25

Beko B3T68230 – Интелигентна Термопомпена Сушилня, Грижеща се за Дрехите и За Планетата

Beko B3T68230 е сушилня с иновативни функции и умни технологии, които не само ще запазят вашите дрехи в перфектно състояние, но и ще намалят влиянието върху околната среда. Този модел разполага с термопомпена, която гарантира икономия на енергия и по-нежно сушене на дрехите ви.

Интелигентна Термопомпена Технология – За Икономия на Енергия: Beko B3T68230 използва термопомпена, която не само спестява енергия, но и поддържа оптимална температура по време на сушене. Това означава, че вашите дрехи няма да бъдат подложени на високи температури, които могат да ги повредят.

Сушилня Beko B3T68230, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А ++, SteamCure, RecycledDry, EcoGentle, OptiSense, Aquawave, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

SteamCure – За По-Меки и По-Свежи Дрехи: SteamCure функцията на тази сушилня използва пара, за да омекоти и освежи вашите дрехи. Това предотвратява образуването на бръчки и прави дрехите ви готови за носене веднага след сушене.

15 Програми – За Всеки Тип Дрехи: Beko B3T68230 предлага 15 програми, които се справят с различни видове дрехи и текстил. Независимо дали сушите памучни тениски, вълнени пуловери или спортни обувки, тази сушилня има подходящата програма за вас.

RecycledDry – За Защита на Планетата: Сушилнята B3T68230 подпомага опазването на околната среда с функцията RecycledDry. Тя използва горещ въздух, генериран от сушилния процес, за да поддържа оптималната температура в помещението.

OptiSense – За Перфектни Резултати: С OptiSense технологията, сушилнята автоматично регулира времето и консумацията на енергия в зависимост от количеството дрехи и тяхната влажност. Това гарантира икономия на енергия и перфектни резултати при всяко сушене.

Aquawave Технология – За Дълготрайна Употреба на Дрехите: Специалната Aquawave технология на барабана предотвратява нараняването на дрехите по време на сушене. Тя действа като нежни ръце, които държат и защитават вашите дрехи.

Заключение: Beko B3T68230 е сушилня, която не само грижи за вашите дрехи, но и за околната среда. Тя предлага функционалност и интелигентни технологии, които правят сушенето на дрехите ви по-икономично и екологично. С тази сушилня, можете да бъдете уверени, че дрехите ви ще бъдат грижливо поддържани и винаги готови за носене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply