четвъртък, юни 13

Сушилня Slim Beko B3T67230 – оптимизира етапа на сушене чрез сензорите за температура и влажност

Beko B3T67230 е сушилня с изтънени размери, оборудвана с термопомпа и модерни системи, които осигуряват внимателна грижа за всички Ваши дрехи, без значение от материята им. Технологията Eco Gentle с Heat Pump съхранява топлия въздух и го рециркулира повторно, като оставя дрехите да се сушат на ниска температура, запазвайки техните живи, свежи и пъстри цветове.

Beko B3T67230

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е с капацитет от 7кг и отчита ниска консумация на енергия в енергиен Клас А++ от гамата от А+++ до D и също Клас В на ефективност на кондензацията. Beko B3T67230 има много елегантен и изтънен дизайн с размери: височина – 84.6см, широчина – 59.7см и дълбочина – 54.3см. В горната си част, уредът е снабден с голям дигитален дисплей, чрез който можете да следите продължителността на програмите, да програмирате таймера за отложено сушене или да проверявате най-важните параметри за правилното функциониране на устройство. От механичния въртящ се селектор можете да изберете желаните програми и техните помощни функции. Отворът на илюминатора в предната част е с дясно отваряне, достатъчно голям, за да можете лесно да боравите с по-големите дрехи и артикули.

Барабанът на Beko B3T67230 използва специален дизайн предоставен от Aquawave. Формата на барабана пресъздава естествени и нежни движения за дрехите, чрез които се свежда до минимум тяхното повреждане и прекалено намачкване. Дори деликатните дрехи запазват своята ефирност и еластичност. Освен това барабанът е снабден с вътрешно осветление, което го прави много удобен за употреба.

Купувачите са изключително доволни от продукта и заявяват, че изсушава много добре дрехите, без да ги мачка, предавайки ги на собственика им много пухкави и меки. Филтърът за мъх се почиства лесно, включените програми са достатъчно разнообразни и много добре обмислени, а режимът на работа е доста безшумен, като регистрира максимум 66dB.

Beko B3T67230

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сред основните спецификации и технологии вложени в Beko B3T67230 ще откриете: OptiSense, чрез която уредът ще спре автоматично, когато изсушаването на дрехите достигне желаното ниво. За целта използва специални сензори за температура и влажност, които следят непрекъснато процеса. Уредът ще работи точно толкова, колкото е необходимо за дрехите, без да ги изсушава прекалено и съответно без да ги накъсва и наранява – с минимална консумация на електроенергия.

Тук ще намерите разнообразна гама от програми за сушене, сред които: Памук, Дънки, Синтетика, Спорт, Ежедневна, Mix, Кърпи, Eco памук, Daily Express, Gentle Care, Shirts, Hygienic Drying, Hygienic Refresh, Down Wear и Time Program/Steam Cure, като именно последната програма ще намерите за изключително полезна, удобна и любима. С нея лесно можете да освежите с пара дрехите, които сте носили за няколко часа през деня. Парата ще елиминира миризмите, ще ги дезинфекцира и дори ще заглади гънките по тях. Няма нужда да ги перете в пералната машина – спестете време и средства с практичната технология SteamCure.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply