понеделник, юни 24

Beko B3T67110 – Ефективна и Грижовна Сушилня за Вашия Дом

Beko B3T67110 е идеалната сушилня за вашата домакиния. С този уред не само ще спестите време, но и ще се насладите на меки и свежи дрехи всеки ден. Съчетавайки ефективност и интелигентни функции, B3T67110 прави сушенето на дрехи лесно и удобно.

Сушилня Beko B3T67110, Kондензационна, 7 кг, Клас B, RecycledDry, Hygiene, Optisense, Aquawave, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

RecycledDry – За Опазване на Околната Среда: Beko се грижи не само за вас, но и за планетата. Функцията RecycledDry позволява използването на горещ въздух, генериран от сушилния процес, за отопление на помещението, като намалява разхода на енергия и спомага за опазване на околната среда.

Hygiene Програма – За Повече Чистота: С Hygiene програмата на B3T67110, можете да бъдете сигурни, че вашите дрехи са безопасни за носене. Този цикъл използва високи температури, които унищожават бактерии и алергени.

Optisense – За Икономия на Енергия: С интелигентната Optisense технология, сушилнята автоматично регулира времето и консумацията на енергия в зависимост от количеството дрехи и тяхната влажност. Това гарантира икономия на енергия и идеални резултати при всяко сушене.

Aquawave Технология – За Защита на Дрехите: B3T67110 разполага с Aquawave технология на барабана, която предотвратява нараняването на дрехите. Тя действа като нежни ръце, които държат и защитават вашите дрехи по време на сушене.

Лесна Инсталация и Употреба: Сушилнята B3T67110 е компактна и лесна за инсталиране. Тя предоставя 7 кг капацитет, достатъчен за сушене на големи количества дрехи. Интуитивният панел с бутони прави управлението на уреда лесно и удобно.

Заключение: Beko B3T67110 е сушилня, която ви осигурява чисти, меки и свежи дрехи във всяко време. С иновативни технологии и функции, тази сушилня не само грижи за вашите дрехи, но и за околната среда. С нея, сушенето на дрехи става лесно и удобно, без да се нарушава качеството и безопасността на текстилните изделия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply