понеделник, юни 24

Beko B3RCNA364HXBR1 – Иновативен комбиниран хладилник за перфектно съхранение на храните

Beko B3RCNA364HXBR1 е комбиниран хладилник, който се отличава със своите иновативни функции и стилна визия. Този модел от марката Beko е проектиран с една цел – да осигури перфектно съхранение на храните във вашия дом. Съчетавайки технологични иновации и практични решения, Beko B3RCNA364HXBR1 е идеалният избор за съвременното домакинство.

No Frost и HarvestFresh – Продължителна свежест и аромат: Една от ключовите функции на Beko B3RCNA364HXBR1 е технологията No Frost, която предотвратява образуването на лед и скапването на храните. Това означава, че вече няма нужда да размразявате фризера, а съхранените продукти ще останат свежи и вкусни за по-дълго време. Допълнително, този модел разполага със система HarvestFresh, която използва светлинни вълни, за да запази свежестта, вкуса и аромата на плодовете и зеленчуците за по-дълго време.

Комбиниран хладилник Beko B3RCNA364HXBR1, 316 л, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Kitchen Fit, Everfresh+, Клас Е, 187 см, Тъмен инокс

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

AeroFlow и Kitchen Fit – Оптимално охлаждане и удобство: Beko B3RCNA364HXBR1 е оборудван с технология AeroFlow, която осигурява равномерно разпределение на студения въздух вътре в хладилника. Това предпазва храните от неравномерно охлаждане и ги запазва свежи и сочни. Освен това, този модел разполага с функцията Kitchen Fit, която позволява на хладилника да се интегрира перфектно в вашата кухня, създавайки хармоничен и стилен вид.

Everfresh+ – Продължително съхранение на плодове и зеленчуци: Beko B3RCNA364HXBR1 разполага с функцията Everfresh+, която предоставя оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците. Тази функция поддържа висока влажност в отделението за плодове и зеленчуци, запазвайки техния свеж вид, хрупкавост и вкус за по-дълго време. Така вие можете да се насладите на свежи и здравословни съставки във вашите ястия.

Клас Е на енергийна ефективност – Икономия на енергия и разходи: B3RCNA364HXBR1 е с клас на енергийна ефективност Е, което означава, че той работи икономично и намалява енергийните разходи. Със своите иновативни технологии и добре изолирани отделения, този хладилник помага за опазването на околната среда и ви позволява да намалите разходите си за енергия.

Заключение: Beko B3RCNA364HXBR1 е модерен комбиниран хладилник, който предлага иновативни функции и стилен дизайн. С технологиите No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Kitchen Fit и Everfresh+, той гарантира продължително съхранение на храните с оптимална свежест и аромат. Класът на енергийна ефективност Е гарантира икономия на енергия и разходи. Изберете Beko B3RCNA364HXBR1 и се насладете на безупречното съхранение на вашите храни в стил и с удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply