сряда, октомври 4

Красиво предложение от ASUS UM325UA-KG020T

ASUS UM325UA-KG020T е един добър, ежедневен ултрабук. Хардуерът му и OLED дисплея, заедно с металната конструкция, са един от основните му плюсове.

ASUS UM325UA-KG020T разполага с впечатляващ външен вид. Метална конструкция с текстурно покритие и гладък матов интериор, обгръщат този лаптоп. Тъмносивата цветова схема изглежда добре и професионално. Порктието се справя изключително добре при натиск и не оставя следи при употреба.

asus UM325UA-KG020T

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Лаптопът е компактен и лек, без това да пречи на практичността му. Теглото му е около 1.11 кг. В долната му част са разположени гумени крачета, които осигуряват добро сцепление на бюрото. Що се отнася до свързаността – лаптопът разполага с всички необходими портове: USB-A, USB-C, Micro SD.

Клавиатурата на компютъра е с подсветка и специален Caps Lock индикатор. Осветлението е ярко и видимо. Тъчпада е стъклен с прецизни драйвъри и вторична функционалност като Number Pad. Той работи изключително добре, с възможност за работа с няколко пръста и неотчитане на допир с длан.

Дисплеят е 13.3 инчов ОLED с резолюция от 1920 х 1080. Той е изработен от Самсунг, а както знаете корейският производител е един от най-добрите на пазара. Дисплеят е изкючително ярък (400 нити), контрастен и с богати цветове.

ASUS UM325UA-KG020T е оборудван с процесор AMD Ryzen 5 5500U. Процесорът е напълно достатъчен да захрани подобен тип машина. Ако трябва да бъдем съвсем искрени, този процесор е по-добър от някои от интелските предложения. Шест броя ядра са разположени върху Whiskey Lake архитектура, предоставящи турбобуст честота то 4 GHz.

Видеокартата е вградена, отново AMD Radeon RX Vega 6. С нея не може да разчитате на професионален гейминг, но за най-големите ентусиасти, някои от игрите могат да бъдат подкарани. Разбира се fps-то няма да е това, което очаквате. Все пак това е компютър за работа, а не за игри.

asus UM325UA-KG020T

Всички компоненти на лаптопа са споени за дънната платка, с изключение на SSD. То е поставено зад радиатора, за по-лесно охлаждане. Проблеми с производителността няма и по този начин потребителят може да достъпва 512 GB SSD място за съхранение.

Това е един изключителен лаптоп. Със своите 8 GB рам, потребителят ще мжое да извлече от него мултитаскинг, висока производителност и лесна преносимост. Ниската цена и компактните размери, вплетени с добрия хардуер, правят този лаптоп едно изключително предложение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply