четвъртък, юни 13

Невероятно геймърско изживяване – ASUS TUF FX516PR-AZ019

Пазарът на лаптопи е един от най-богатите на разнобразни продукти. От най-евтиния до най-скъпия, с безброй разновидности на видеокарти, процесори, дъна и т.н. ASUS TUF FX516PR-AZ019 обаче е нещо повече от обикновен лаптоп.

ASUS TUF FX516PR-AZ019 е изключително бърз геймърски лаптоп. Оборудван е с всички най-нови компоненти. Например:

Видеокартата на този компютър е една от най-добрите на пазара. Със своята nVidia GeForce RTX 3070 8GB, този лаптоп може да подкара не само всички най-нови игри, но може да ги играете и на най-високите изисквания, без това да създава затруднения.
ASUS TUF FX516PR-AZ019

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Процесорът: Intel Core i7 11370. Последно поколение процесор с Tiger Lake архитектура, разполагащ с 4 броя ядра, номинална чистота 3.3 GHz и Turbo Boost 4.8 GHz. Този процесор изтрелва лаптопа в други скоростни измерения. Вграденият графичен процесор Intel Iris Xe Graphics, е едно допълнение към тази перфектна конфигурация.

Освен изключителният процесор, за скоростта на ASUS TUF FX516PR-AZ019 се грижи и 1 TB SSD хард диск. Или иначе казано – нищо не зарежда по-дълго от секунда. Капацитетът на рам памет е 16 GB DDR4, като може да бъде увеличена до 32 GB. Мултитаскингът е абослютно възможен. Дори тежките програми за рендиране на видеа, могат да вървят заедно с любимите Ви игри.

Лаптопът е оборудван с всички традиционни портове като: RJ-45, Audio Out/Микрофон, HDMI 2.0, USB 3.2, Thunderbold v4.

Но може ли една перфектна машина да бъде и красива?

Разбира се! Може да въздъхнете с облекчение. Външният вид на този лаптоп е също толкова впечатляващ, както и това, което се крие под корпуса. С матовия сив цвят, който е избран от производителя, лаптопът изглежда така сякаш може да бъде използван за щит от научнофантастичен филм.

ASUS TUF FX516PR-AZ019

Светещата клавиатура, го прави особено красив при намалена светлина, а четворката бутони, използване за управление при FPS игри, е с прозрачен дизайн. Падът е без видими бутони, мултитъч и достатъчно голям за използване на няколко пръста едновременно.

Батерията на този компютър е 4 клетъчна – 76Wh и е достатъчно голяма за по-дълъг период на употреба в режим на автономност. В допълнение на всичко горепосочено, този лаптоп разполага и с Kensington Lock система за сигурност.

И на последно място – мониторът. 15.6 инча FULL HD, LCD LED монитор със забележителните 240 Hz скорост на обновяване и резолюция 1920х1080. Впечатляващо, нали?

Това е един от най-добрите лаптопи, които може да си закупите. Съветвам всички, които имат възможност и са решили да закупят машина, която да им служи не само за работа, но и за професионален гейминг, да не се колебаят. ASUS TUF FX516PR-AZ019 е вашият избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply