неделя, декември 3

Сушилня Arctic DAPLH732PB – със специален дизайн за персонализирано сушене на всякакви дрехи

Благодарение на своите перфектни способности за сушене и ефективен набор от програми, Arctic DAPLH732PB е една от най-мощните барабанни сушилни с термопомпа. Моделът се представя добре във всички тестове, притежава някои полезни функции като Отложено програмиране и изглежда доста добре на всичкото отгоре.

Ниските експлоатационни разходи в енергиен клас А++ също означават, че лесно ще изплати първоначалната си цена, колкото по-дълго я притежавате. Ако търсите ефективна сушилня с термопомпа, която също така изглежда модерно, не търсете повече. Имате я точно тук!

Arctic DAPLH732PB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сушилня Arctic DAPLH732PB идва с капацитет от 7кг. Не е най-големият, който можете да закупите, но има достатъчно място за средно натоварване. И за да се избегне прекомерно изсушаване и възможно увреждане на дрехите, барабанът използва сензорна технология на сушене, за да спре автоматично цикъла, след като товарът изсъхне, въпреки предварителното зададено времетраене на програмата. Това персонализирано и индивидуализирано сушене е Вашата гаранция за здрави дрехи, без избелели цветове и със запазена еластичност и мекота. Освен това дизайнът на барабана е проектиран спрямо типа Design Aqua Surf, като пресъздава плавни и нежни движения, докато превърта дрехите.

Кутията на сушилнята е вдлъбнато-монтирана според дизайна тип Box in Box и осигурява на пространството изолация срещу нежелан външен шум и вибрации. Този дизайн подобрява външния вид на уреда, като скрива тръбите и подреждащите маркучи. По-важното е, че осигуряват лесни спирателни вентили в случай на теч или спукан маркуч. Благодарение на дизайна си уреда регистрира нива на шум от 65dB, което е напълно приемливо.

Можете да избирате из между 15 програми: Освежаване, Eco памук, Дънки, Деликатни/Ризи, Antialergic+, Смесени/Ежедневни, Зимни/Спортни, Памук – лесно гладене, Памук – готов за сгъване, Памук допълнително сушене и Пухени якета. Дори да не сте експерт в сушилните, най-вероятно с един поглед над листата с програми, можете да установите колко много разнообразни програми притежава, включително едни от най-редките, каквито са Деликатната програма и програмата за Пух, от които са лишени дори първокласни и изключително скъпи модели.

Arctic DAPLH732PB

Ще намерите много интелигентни характеристики в този модел Arctic DAPLH732PB: Индикатор за филтъра, Заключване на контролния панел, Индикатор за почистване на кондензатора, Показване на оставащото време за сушене, Автоматично антисифониране, Индикатор за воден резервоар и др. Всеки от тях е пригоден към уреда с цел по-интуитивно използване и улеснение на ежедневието.

Размери: височина – 84.7см, широчина – 59.7см, дълбочина – 50.8см. Тегло – 39.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply