четвъртък, юни 13

Arctic AROIC21100BH – фурна за вграждане с голям капацитет

Ако търсите фурна, която може да побере огромен капацитет от ястия, то това безспорно е Arctic AROIC21100BH.

Със своя вътрешен обем от 71 литра, Arctic AROIC21100BH предоставя възможност за приготвянето на няколко ястия едновременно. Вентълаторът във фурната, предоставя възможност за равномерно нагряване на ястията, без да се създават зони с по-голяма нагорещеност.

Нагряването се получава, както отгоре така и отдолу. По този начин лесно може да приготвите ястия на грил или да получите прекрасна коричка върху своя хляб. Нагревателите могат да работят, както едновременно, така и според нуждите Ви, може да изключивате един от двата.

Arctic AROIC21100BH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Почистването, както при повечето фурни, става лесно. Системата Aqua drop clean, позволява бързо и ефективно чистене, чрез поставяне на съд с вода. При нагряване водата се изпарява, а кондензът предотвратява и премахва нежеланите полепи по вътрешността на Arctic AROIC21100BH.

Фурната разполага с 4 бр. функционалности. Вътрешното осветление е прекрасно за домакини, които обичат да следят състоянието на храната си по време на преготвяне. Таймерът и автоматичното изключване са абсолютно подходящи за добре изпитани рецепти, вече приготвяни във фурната. По този начин, докато приготвяте храната си, знаете с колко точно време разполагате, а системата за изключване ще Ви оповести, когато ястието е готово.

Дизайнът на Arctic AROIC21100BH е класически, като производителят е заложил на черен цвят със сребристи елементи. Управлението става посредством три въртящи бутона, от които може да избирате някоя от програмите, време за приготвяне и температура на готвене. Стъклото, разположено на вратата е направено от закалено стъкло, предотвратяващо изгаряния.

Arctic AROIC21100BH

Размерите на тази фурна са 59.5 см х 59.4 см х 54.7 см и тежи 29.5 кг. Фурната се захранва с електричество, а комплектът пристига с тава за печене. Изградена от специален, незалепващ материал, тази тава е подходяща за приготвянето дори на тестени ястия.

В заключение може да кажем, че това не е най-функционалната фурна, но определено е фурна, която е нужна на по-голямо домакинство. С огромния си обем Arctic AROIC21100BH може да достави висококачествено приготвена храна и на най-големите домакинства. От сладки до солени ястия, фурната се справя чудесно, а цената й е наистина символична.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply