понеделник, юни 24

Arctic AR60290M30W: Просторност и Свежест в едно Компактно Решение

Съвременният начин на живот изисква функционални, но и стилни решения за съхранение на хранителни продукти. Arctic AR60290M30W представлява идеалната комбинация от ефективност, простор и свежест, предлагайки практичност в компактен дизайн.

Простор и Организация: С капацитет от 286 литра, този хладилник с една врата предоставя достатъчно пространство за съхранение на всички видове храни – от свежи зеленчуци до напитки и десерти. Интелигентната организация на вътрешните отделения позволява оптимално разпределение на храните, осигурявайки бърз и удобен достъп до тях.

Хладилник с 1 врата Arctic AR60290M30W, 286 л, Garden Fresh, Клас F, H 150.8 cm, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Система за Поддържане на Свежестта: Технологията Garden Fresh помага да се запази свежестта и качеството на вашите плодове и зеленчуци. Специално проектираните отделения и вентилационните отвори създават идеални условия за съхранение, удължавайки живота на храните и запазвайки тяхната хранителна стойност.

Енергоефективност и Охрана на Околната Среда: С Клас F на енергийна ефективност, Arctic AR60290M30W помага да намалите енергийните разходи и влиянието върху околната среда. Това е важна характеристика за съвременния потребител, който цени баланса между функционалност и екологичност.

Стилен и Компактен Дизайн: С бялата си визия, Arctic AR60290M30W се вписва перфектно във всяка модерна кухня. Компактните размери и елегантният дизайн го правят идеален избор за ограничени пространства, без да жертвате функционалност и стил.

Arctic AR60290M30W е хладилник, който обединява практичност, ефективност и дизайн в едно. Със своите иновативни технологии и компактни размери, този модел е идеалното решение за всеки, който цени качеството и удобството в своята кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply