петък, юни 14

Пералня и сушилня Arctic APLWD74126WST Неочаквано добра комбинация

Може ли в една машина да има и пералня и сушилня, при това и двете да бъдат на високо ниво? Може разбира се. Представяме ви Arctic APLWD74126WST – нечаквано добра комбинация.

Arctic APLWD74126WST е пералня и сушилня в едно. Изключително многобройните функции не само улесняват домакинската работа, но и пестят време и нерви. В долните редове ще посочим някои от най-интересните функционалности на тази машина.

Arctic APLWD74126WST

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

На първо място следва да отбележим нововъведената технология Extra Stream. Това е нехнология за нежно изпиране и лесно премахване на нежеланите замърсявания. Освен това, ако използвате по-често тази програма, дрехите ви ще получават по-малко намачкване при изпиране. След изпиране, ще останете и приятно впечатлени от мекотата, с която дрехите излизат. Пералнята разполага и с функция – готови за сгъване. С нея дрехите не се нуждаят от допълнително гладене и са готови директно за обличане, а кърпите за сгъване.

Arctic APLWD74126WST разполага и с Bluetooth. Заедно с приложението HomeWhiz,, можете лесно да настроите работата на пералнята, чрез вашето смарт устройство. Приложението е зададено с пет предварително определени програми за изпиране на различен тип дрехи: бельо, играчки, кърпи, завеси и микс. При останали неприятни миризни в пералнята, същата рапзолага и с програма за лесно почистване – Drum Clean.

Най-невероятното в тази машина е програмата за бързо пране и сушене. В рамките само на 60 минути може да заредите пералнята с 1 килограм дрехи, които да бъдат безупречно изпрани и изсушени.

В оптималния си вариант, пералнята събира до 7 кг за пране при максимална скорост 1200 оборота в минута и до 4 кг за сушене. С таймера прането може да бъде планирано да стартира в определен от Вас час.

Въпреки сериозните оборити, които развива Arctic APLWD74126WST, може да настроите пералнята да работи на тихи обороти, подходящи за нощните часове. В нормален режим на работа машината развива 58 dB, а в режим на центрофугиране 75 dB. Нивото на шум при сушене достига 64 dB.

Размерите на пералнята са стандартни 50 х 60 х 84 см, а теглото й само 64 кг. Цветът е стандартно бяло, а на предната част има дигитален дисплей за по-лесно управление на програмите.

Arctic APLWD74126WST

Въпреки сериозността на тази машина, годишната й енергийна консумация е 1134 kWh, а енергияният й клас е А+++.

Машината разполага с още многобройни функции като допълнителен цикъл за изчеждане, допълнително изплакване, програми за пране за над 10 вида дрехи, а варовиковите отлагания са до 40% по-малко от други видове перални.

Колкото и да говорим за Arctic APLWD74126WST все ще има какво да добавим. Най-важното, което трябва да споменем е, че това е една машина, която ще Ви спести изключително много време. Време, което да отделите на семейството си или просто да почивате.

Ние от eHomeBG смятаме, че в ценовия клас до 1000 лв. това е пералня, която заслужава челните места.

За повече информация, може да натиснете бутона отдолу.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply