вторник, юни 18

Пералня със сушилня Arctic APLWD741262WST – с интелигентни и автоматични функции, с които получавате лукса да имате повече свободно време

Arctic APLWD741262WST е с челно (предно) зареждане, като е специално проектиран за три или четиричленно семейство. От техническа гледна точка товароносимостта на барабана е 7кг при пране и 4кг при сушене. Максималната скорост на центрофугиране не надвишава 1200 об/мин.

Както всяка друга комбинирана пералня от серията, така и този модел Arctic APLWD741262WST се радва на отваряне на илюминатора от лявата страна, заедно с механичен и цифров контролен панел. Нестандартният отвор на люка е замислен с цел по-голямо удобство, като се отваря повече място отдясно и за дясната ръка, именно тази, с която повечето хора си служат.

Arctic APLWD741262WST

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Променете напълно начина, по който извършвате дейностите си у дома, като разполагате с комбинираната пералня със сушилня Arctic APLWD741262WST, снабдена с безшумен инверторен двигател от ново поколение. Тишината, която предоставя, дори по време на центрофугиране, достига максималните нива от 76dB. През останалото време уредът работи с нива на шум от 55dB. С този ултра тих инверторен двигател можете да спестите време, комсумация на електроенергия и средства, като спокойно можете да използвате уреда през малките часове на денонощието. Безшумната му работа няма да попречи на съня и почивката Ви.

Отървете се от притеснението за пране на дрехи, разполагайки с Arctic APLWD741262WST. Тя Ви предоставя функция Таймер, с която можете да планирате напред във времето с 30, 90 или 150 минути. Функцията против намачкване ще съкрати времето Ви прекарано над гладачната маса. Дрехите Ви ще се обработват с пара, която освен че ги дезинфекцира, ги оставя значително по-малко намачкани – готови отново за обличане. Останалите програми за избиране, сред които можете да избирате включват: Памук, Предпране, Ризи, Изплакване, Центрофуга + Източване, Синтетика, Дрехи с пух, DrumClean, Еко 40-60, Вълна/Деликатно пране, Antialergic+ пране/сушене, Бързо пране/сушене 1 кг, Пране/Сушене 4 кг, Бързо пране/сушене 14′.

Комбинираните програми от пране + сушени Ви позволяват само с натискането на едно копче да имате готови дрехи за обличане. Изключително бързата програма, включваща и сушене само за 14 минути, е прекрасно удобство, което всеки заслужава!

Удобствата и съвременните технологии не свършват до тук. Пералня със сушилня Arctic APLWD741262WST можете да управлявате удобно през Вашия смарт телефон или таблет, и от разстояние (Remote Control). Така представете си например, че е късно вечерта и закъснявате да се приберете от работа, а купчината мръсни дрехи Ви чака да бъде изпрана. Просто извадете Вашия телефон, свържете се с HomeWhiz и стартирайте цикъла на пране. Когато се приберете уредът вече ще е приключил работата си, дрехите Ви ще бъдат почистени, изсушени и приятно ароматизирани.

Arctic APLWD741262WST

Можете да активирате функцията DrumClean, която ще почисти автоматично вътрешността на уреда и неговия барабан. Така всяко следващо пране няма да е обременено от предходното, а на Вас това няма да Ви коства нито минута време в бърсане, навеждане и търкане.

Чрез функцията Downloaded Program и Bluetooth връзката, която уредът осъществява можете да се възползвате да свалите допълнителни програми за пране на по-специфични материи или други програми с по-кратки цикли, които ще Ви бъдат по-удобни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply