сряда, април 24

Arctic APL91023XLW0: Производителна и удобна пералня за перфектни резултати

Arctic APL91023XLW0 е модерна и функционална пералня, която е създадена, за да отговори на вашите нужди от пране с високо качество. С капацитет от 9 кг и скорост на въртене от 1000 оборота в минута, тази пералня е идеална за по-големи количества пране и за семейства с активен начин на живот. С клас C на енергийна ефективност и впечатляващи функции като ExtraSteam, Silent Inverter Motor, Add-In и DrumClean, Arctic APL91023XLW0 ще ви предложи надеждност, удобство и перфектни резултати с всяко пране.

Ефективно почистване с ExtraSteam: С ExtraSteam функцията на Arctic APL91023XLW0 можете да се насладите на допълнителна грижа за вашите дрехи. Парата прониква дълбоко в тъканите, помагайки за отстраняване на трудни петна и неприятни миризми. Вашите дрехи ще излязат свежи, чисти и пригодни за носене. ExtraSteam е особено полезна за обработка на по-чувствителни и деликатни материи, като например вълна и коприна, където вниманието и грижата са от съществено значение.

Тих и надежден Silent Inverter Motor: Arctic APL91023XLW0 е оборудвана със Silent Inverter Motor, който не само осигурява тиха работа, но и по-ниска консумация на енергия. Този мотор е по-ефективен и по-безшумен в сравнение с традиционните мотори, което го прави идеален за домове с малки деца или за тези, които търсят по-спокойна среда при прането. Silent Inverter Motor също така е изключително издръжлив и осигурява дълготрайна производителност на пералнята.

Пералня Arctic APL91023XLW0, 9 кг, 1000 об/мин, Клас C, ExtraSteam, Мотор Silent Inverter, Add-In, DrumClean, LCD екран, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Функция Add-In за допълнителни добавки: С функцията Add-In на Arctic APL91023XLW0 можете да добавите пропуснати дрехи или препарати в пералнята по време на работата й. Това е изключително удобно, особено когато сте забравили да добавите някое облекло или сте открили допълнителни петна, които искате да обработите. Просто натиснете бутона Add-In и пералнята ще спре, за да можете да отворите вратата и добавите нужното. Това ви осигурява пълна контрол върху прането и гарантира, че няма да пропуснете нищо важно.

Допълнителна грижа с DrumClean функцията: За да поддържате пералнята в оптимално състояние и да предотвратите натрупването на влага и миризми, Arctic APL91023XLW0 е оборудвана с функцията DrumClean. Тя използва гореща вода и въртене на барабана, за да почисти и дезинфекцира вътрешната част на пералнята. Това е особено полезно след дълъг период на употреба или след пране на по-замърсени дрехи. DrumClean гарантира, че вашата пералня остава свежа и безпроблемна, готова да предложи най-добрите резултати във всяко едно пране.

Ясен LCD екран за лесно управление: Arctic APL91023XLW0 е снабдена с LCD екран, който ви дава ясна информация за избраните настройки и статуса на пералнята. Можете лесно да регулирате програмите, температурата, скоростта на въртене и други параметри, използвайки интуитивния контролен панел. С помощта на LCD екрана, управлението на пералнята е бързо и удобно, а вие можете да контролирате всяко пране с лекота.

Заключение: Arctic APL91023XLW0 е пералня, която се отличава с впечатляващи функции и удобство за вашето ежедневно пране. Съчетавайки ефективно почистване, тиха работа, добавяне на пропуснати дрехи, дезинфекция на барабана и удобно управление, тази пералня отговаря на високите изисквания на съвременните домакинства. Класифицирана в клас C за енергийна ефективност, Arctic APL91023XLW0 предлага ефективно пране при оптимално използване на енергия и вода. Ако търсите пералня с впечатляващи функции и надеждност, Arctic APL91023XLW0 е изборът за вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply