сряда, май 29

Arctic APL81223XLW2 – Иновативни функции за перфектно пране

Arctic APL81223XLW2 е пералня, която ви предлага не само стил и елегантен дизайн, но и множество иновативни функции, които ще направят прането ви по-лесно и по-ефективно от всякога. Със своя капацитет от 8 кг и въртящата си мощност от 1200 оборота в минута, тази пералня е перфектният избор за домакинствата, които търсят качество и надеждност.

Екран с LCD дисплей: Arctic APL81223XLW2 е оборудвана със съвременен LCD дисплей, който ви предоставя ясна и лесна за разбиране информация за избраните програми, времето на цикъла и други настройки. Този интуитивен интерфейс ви дава пълен контрол върху прането и ви помага да изберете най-подходящите настройки за вашите нужди.

ExtraSteam функция: Една от най-вълнуващите функции на Arctic APL81223XLW2 е ExtraSteam. Тази функция ви позволява да добавите допълнителна пара по време на прането, което помага за по-добро отстраняване на петна и освежаване на дрехите. Парата прониква дълбоко в тъканите и помага за премахването на бактерии и неприятни миризми, като резултатът е перфектно чисти и свежи дрехи.

Пералня Arctic APL81223XLW2, 8 кг, 1200 об/мин, Клас C, Ecran LCD, ExtraSteam, Мотор Silent Inverter, DrumClean+Steam, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мотор Silent Inverter: Arctic APL81223XLW2 е оборудвана с тих и енергоефективен мотор Silent Inverter. Това означава, че пералнята работи почти безшумно, което е особено полезно, ако я използвате в близост до спалнята или в нощните часове. Освен това, Silent Inverter моторът е по-ефективен в използването на енергия, което ви помага да намалите разходите си за електроенергия.

DrumClean+Steam: Здраве и хигиена са от съществено значение, когато става въпрос за вашите дрехи. Arctic APL81223XLW2 има функция DrumClean+Steam, която предлага допълнително почистване и дезинфекция на барабана с помощта на пара. Това помага да се премахнат бактерии и алергени, които могат да се задържат в пералнята, и осигурява безопасно и хигиенично пране.

Клас на енергийна ефективност: С класификация C за енергийна ефективност, Arctic APL81223XLW2 предлага прилична икономия на енергия и ви позволява да намалите разходите си за електричество в дългосрочен план. Това е особено полезно за семейства с голямо количество пране, които желаят да запазят баланс между качество и ефективност.

Заключение: Arctic APL81223XLW2 е пералня, която съчетава стил, функционалност и иновативни технологии. С нея можете да се насладите на перфектно чисти и свежи дрехи, като в същото време спестявате време, енергия и пари. Със своята висока производителност и разнообразие от полезни функции, тази пералня е истинска стойност за всяко домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply