сряда, юли 24

Arctic APL81221XLW5 – Интелигентност и производителност за безупречни резултати в прането

Arctic APL81221XLW5 е модерна пералня, която се отличава с висока ефективност и иновативни функции, които ще ви помогнат да постигнете безупречно чисти и свежи дрехи. С капацитет от 8 кг и скорост на центрофугата от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за средни до големи семейства, които търсят перфектни резултати в кратко време.

LCD екран за лесна навигация: Arctic APL81221XLW5 е оборудвана с ярък и интуитивен LCD екран, който ви позволява лесна навигация и контрол върху функциите на пералнята. Можете лесно да изберете желания програма за пране, да регулирате настройките и да следите напредъка на прането.

ExtraSteam за по-добро почистване: С функцията ExtraSteam, Arctic APL81221XLW5 добавя допълнителна пара по време на прането, което помага за по-ефективно премахване на петна и освежаване на дрехите. Това е особено полезно при пране на по-замърсени или трудни за почистване дрехи.

Пералня Arctic APL81221XLW5, 8 кг, 1200 об/мин, LCD екран, ExtraSteam, Клас A, Инверторен мотор ProSmart, Add-In, DrumClean+Steam, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Клас A за енергийна ефективност: Arctic е с клас A за енергийна ефективност, което означава, че тя работи с минимална консумация на енергия. Това не само помага да намалите енергийните си разходи, но и спомага за опазване на околната среда.

Инверторен мотор ProSmart: Със своя инверторен мотор ProSmart, Arctic APL81221XLW5 предлага тиха и ефективна работа на пералнята. Този тип мотор е по-издръжлив и по-ефективен в сравнение със стандартните мотори, като осигурява по-дълъг живот на пералнята и по-ниско ниво на шум при работа.

Add-In функция: Arctic APL81221XLW5 разполага с Add-In функция, която ви позволява да добавяте дрехи по време на прането. Ако сте забравили да добавите някое облекло или искате да добавите допълнителни дрехи, можете да го направите лесно и безпроблемно.

DrumClean+Steam за поддръжка на пералнята: За да осигурите дълготрайна ефективност на пералнята, Arctic APL81221XLW5 е оборудвана с функцията DrumClean+Steam. Тя предлага почистване на барабана с пара, което помага за отстраняване на натрупаната мръсотия и бактерии, осигурявайки свежест и хигиена във всяко пране.

Бял дизайн за елегантност и съчетаемост: Със своя бял цвят, APL81221XLW5 придава елегантност и стил на вашия дом. Тя се съчетава перфектно с всяко интериорно решение и придава свежест и чистота на вашия пране.

В заключение, Arctic APL81221XLW5 е пералня, която впечатлява с интелигентни функции, висока производителност и енергийна ефективност. С нея можете да се насладите на безупречно чисти и свежи дрехи, като същевременно намалите своята консумация на енергия. Изберете Arctic APL81221XLW5 и се насладете на перфектното пране във вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply