неделя, май 26

Arctic APL71424XLW0: Компактна пералня с впечатляващи функции

Arctic APL71424XLW0 е пералня, предназначена за тези, които търсят компактност, но без да правят компромиси с функционалността и ефективността. С капацитет от 7 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня се отличава с впечатляващи функции, които осигуряват безупречни резултати при пране. С Silent Inverter Motor, ExtraSteam, Add-In и много други функции, Arctic APL71424XLW0 е идеалният избор за малки домакинства, които търсят пералня с висока производителност.

Silent Inverter Motor за тиха работа: Arctic APL71424XLW0 е оборудвана с Silent Inverter Motor, който осигурява тиха и плавна работа. Този мотор работи без шум и ви позволява да използвате пералнята дори по време на почивка или нощно време, без да причинявате дискомфорт на себе си или на съседите.

ExtraSteam за по-добро почистване: Функцията ExtraSteam на Arctic APL71424XLW0 ви дава възможността да добавите пара по време на цикъла на пране. Парата прониква в тъканите на дрехите, разтваря петна и замърсявания и ги прави по-лесни за отстраняване. Резултатът е перфектно чисти дрехи, които излъчват свежест.

Пералня Slim Arctic APL71424XLW0, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Silent Inverter Motor, ExtraSteam, Add-In, Aqua Surf, LCD екран, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Add-In за допълнителна гъвкавост: С функцията Add-In на Arctic можете да добавите пропуснати дрехи дори след стартиране на цикъла на пране. Просто натиснете бутона Add-In, пералнята ще спре и ще ви позволи да добавите дрехите. Това ви дава възможност да бъдете гъвкави и да коригирате прането си според вашите нужди.

Aqua Surf за оптимално пране: Arctic APL71424XLW0 разполага с функцията Aqua Surf, която осигурява оптимално разпределение на водата по време на цикъла на пране. Това гарантира, че всяка дреха се почиства равномерно и ефективно. Без значение дали пранете тежки или деликатни дрехи, Aqua Surf ви осигурява най-добрите резултати.

LCD екран за лесна навигация: Пералнята Arctic APL71424XLW0 е оборудвана със съвременен LCD екран, който осигурява лесна навигация и контрол. Чрез ясното дисплеи, можете лесно да изберете желаната програма, да следите времето на цикъла и да използвате различни функции и настройки. Така можете да настроите пералнята според вашите предпочитания и изисквания.

Заключение: Arctic APL71424XLW0 е компактна пералня с изключителни функции, която гарантира перфектни резултати при пране. С Silent Inverter Motor, ExtraSteam, Add-In и Aqua Surf, тази пералня предлага тиха работа, по-добро почистване и гъвкавост при използване. Независимо дали живеете в малко жилище или търсите пералня за допълнителна баня или кухня, Arctic APL71424XLW0 е отличен избор за вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply