събота, април 13

Arctic APL71024XLW3: Иновативност и ефективност в едно

Всеки домакин заслужава пералня, която да се грижи за неговите дрехи с внимание и ефективност. И това е точно това, което предлага пералнята Arctic APL71024XLW3 . Със своите впечатляващи функции и изящен дизайн, тази пералня е създадена, за да задоволи вашите нужди и да осигури безупречно пране на всяко едно облекло.

Ефективност в прането: С капацитет от 7 кг и мощност на въртене до 1000 оборота в минута, пералнята Arctic APL71024XLW3 е идеалното решение за семейства със средно количество пране. Независимо дали пранете дрехи на ежедневна база или изпълнявате големи пранета по време на уикенда, тази пералня ще се справи безпроблемно с всяка задача. Също така, класификацията й в клас D за енергийна ефективност осигурява оптимална употреба на енергия, като намалява разходите за електричество.

Напреднали технологии за перфектно пране: Arctic APL71024XLW3 разполага с мотор Silent Inverter, който гарантира плавно и безшумно въртене на барабана. Това не само ви позволява да използвате пералнята дори в нощните часове, без да притеснявате семейството си, но и осигурява по-дълъг живот на мотора. Системата за дозиране на Eco Dose ви позволява да използвате точно необходимото количество препарат за пране, което не само спестява разходите ви, но и намалява влиянието върху околната среда.

Пералня Arctic APL71024XLW3, 7 кг, 1000 rpm, Клас D, Мотор Silent Inverter, Antialergic +, Eco Dose, ExtraSteam, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Допълнителна грижа за дрехите: Arctic APL71024XLW3 притежава функцията ExtraSteam, която ви позволява да добавите пара по време на цикъла на пране. Това помага за по-ефективно отстраняване на петна и прах от дрехите, особено при по-трудно премахваеми замърсявания. С тази функция вашият пране ще изглежда по-свежо и по-чисто.

Дизайн и удобство: Arctic APL71024XLW3 е създадена да бъде не само функционална, но и стилна допълнителка към вашия дом. Белият цвят придава съвременен и елегантен вид на пералнята, която лесно се вписва във всеки интериор. LED дисплеят осигурява ясна и лесна за четене информация за избраните настройки и оставащото време на цикъла на пране. Също така, с допълнителната функция Add-In можете да добавите пропуснати дрехи по време на прането, без да трябва да стартирате нов цикъл.

Със своята комбинация от висока производителност, функционалност и модерен дизайн, пералнята Arctic APL71024XLW3 предлага висококачествено пране и комфорт за вас и вашето семейство. Без значение дали се справяте със стари петна или просто искате да освежите вашите облекла, тази пералня е надежден партньор в грижата за дрехите ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply