събота, април 13

Arctic APL61224XLW3 – Компактна и ефективна пералня за безупречни резултати

Arctic APL61224XLW3 е стилна и компактна пералня, която предлага висока ефективност и иновативни функции, съчетани в едно. С капацитет от 6 кг и скорост на центрофугата от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за малки домакинства или ограничени пространства, където е важно да се спести място без да се компрометира с качеството на прането.

Ефективно пране с ExtraSteam и Aqua Surf: Arctic APL61224XLW3 разполага с функции ExtraSteam и Aqua Surf, които осигуряват по-ефективно пране и по-добро отстраняване на замърсяванията. ExtraSteam допълва прането с пара, която помага за освежаване на дрехите и премахване на неприятни миризми. Аqua Surf технологията гарантира равномерно разпределение на водата, осигурявайки оптимални резултати при почистването.

Digital Display за лесна навигация: Arctic APL61224XLW3 е оборудвана с ярък и лесен за използване Digital Display. Този дигитален дисплей ви позволява лесно да изберете желаната програма за пране и да регулирате настройките според вашите нужди. Всички необходими информации са ясно видими, което ви дава контрол върху целия процес на прането.

Пералня slim Arctic APL61224XLW3, 6 кг, 1200 rpm, Клас D, Мотор Silent Inverter, ExtraSteam, Aqua Surf, Digital Display, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мотор Silent Inverter за тиха работа: С вградения си мотор Silent Inverter, Arctic APL61224XLW3 предлага тиха и ефективна работа на пералнята. Този иновативен мотор не само осигурява по-ниско ниво на шум при работа, но също така е по-издръжлив и енергоспестяващ в сравнение с традиционните мотори. Така можете да се наслаждавате на спокойствие и комфорт дори по време на пране.

Компактен дизайн за пространствена ефективност: Със своят компактен размер и бял дизайн, Arctic APL61224XLW3 се вписва перфектно във всяко пространство. Независимо дали имате ограничено пространство в банята или малка кухня, тази пералня е идеален избор. Тя не само ви предлага висока производителност, но и ви спестява ценно място.

Клас D енергийна ефективност: Arctic APL61224XLW3 е с клас D енергийна ефективност, което я прави икономичен избор за вашия дом. Тя намалява потреблението на енергия, като същевременно осигурява отлични резултати при прането. Така можете да спестите пари за електрозахранване, без да се отказвате от качеството на пералнята.

В заключение, Arctic APL61224XLW3 е компактна пералня с впечатляващи функции и енергийна ефективност. С нея можете да се насладите на безупречно чисти и свежи дрехи, като същевременно спестите пространство и енергия. Изберете Arctic APL61224XLW3 и се насладете на надеждността и удобството на пералнята във вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply