четвъртък, юли 25

Arctic APL61022BDW0 – Компактна пералня с впечатляващи функции

Arctic APL61022BDW0 е пералня, която съчетава компактни размери и висока производителност, предлагайки ви ефективно пране на дрехи в малки домакинства. Със своя капацитет от 6 кг и мощност на центрофугата от 1000 оборота в минута, тази пералня е идеалното решение за тези, които търсят практичност и функционалност в едно.

Компактен и стилен дизайн: Arctic APL61022BDW0 се отличава със своя компактен размер, който я прави идеална за ограничени пространства, като например малки кухни или бани. Нейният бял цвят придава чистота и елегантност, а модерният дизайн ще се впише перфектно във вашия интериор.

ExtraSteam функция: Една от впечатляващите функции на Arctic APL61022BDW0 е ExtraSteam. Тази функция ви позволява да добавите допълнителна пара по време на прането, което помага за по-ефективното отстраняване на петна и освежаване на дрехите. С помощта на парата, проникваща дълбоко в тъканите, можете да се насладите на перфектно чисти и свежи дрехи с минимален труд.

Пералня Slim Arctic APL61022BDW0, 6 кг, 1000 об/мин, Клас E, ExtraSteam, LCD дисплей, XL Door, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

LCD дисплей: Arctic APL61022BDW0 е оборудвана със стилен и интуитивен LCD дисплей, който ви предоставя лесен достъп до настройките на пералнята. Чрез него можете да изберете желаната програма, да следите прогреса на прането и да регулирате параметрите според вашите нужди. Така получавате пълен контрол и удобство при използването на пералнята.

XL Door: С Arctic APL61022BDW0 няма да имате проблеми със зареждането и изваждането на дрехи. Тя е оборудвана с XL вратата, която предлага по-голямо отваряне и по-удобен достъп до барабана. Това е особено удобно при зареждане на големи предмети или множество дрехи наведнъж.

Енергийно ефективна и екологична: С класификация E за енергийна ефективност, Arctic APL61022BDW0 осигурява икономия на енергия и помага за намаляване на разходите ви за електричество. Тя е създадена с мисъл за опазване на околната среда и намаляване на въглеродния отпечатък.

В заключение, Arctic APL61022BDW0 е пералня, която се отличава със своя компактен размер, ефективност и внушителни функции. С нея можете да се насладите на перфектно чисти и свежи дрехи, като същевременно пестите пространство и енергия. Безспорно, това е отличен избор за малки домакинства, които търсят пералня, съчетаваща компактност и производителност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply