сряда, октомври 4

Пералня Slim Arctic APL61015XLW0 – с XL врата за лесно пране на големи товари

Arctic APL61015XLW0 е много достъпен модел пералня, с изтънен (Slim) дизайн и с разумна производителност. Това може да бъде достъпна алтернатива за семействата с по-малък бюджет.

Пералня Arctic APL61015XLW0 е с товароносимост 6 кг, което я прави подходяща за 2-3 души. Категоризирана е в клас на енергийна ефективност A+++ от гамата от А+++ до D, осигурявайки сравнително ниска консумация на енергия. Максималната скорост на центрофугиране, която може да достигне, е 1000 об/мин. Като цяло успява да осигури ефективно изстискване на няколко вида товари. Що се отнася до произвеждания шум, той регистрира 60 dB при пране и 72 dB при центрофугиране.

Arctic APL61015XLW0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

От естетична гледна точка Arctic APL61015XLW0 е изчистен модел, без елементи, които да изпъкват. В предната част е разположено чекмеджето за препарати, механичният контролен панел за избор на програми, както и няколко бутона, които позволяват активирането на допълнителни функции. Илюминаторът, с ляво отваряне, е с XL размер и диаметър 34 см – достатъчно голям, за да позволи лесно боравене с по-големи предмети, като одеяла, текстилни покривала, палта или зимни якета.

В същото време пералня Slim Arctic APL61015XLW0 може да Ви предложи няколко полезни функции и опции. Продължителното изплакване оптимизира цикъла на изплакване, премахвайки ефективно всякакви следи от препарат; Функцията Отложен старт Ви позволява да отложите началото на прането с 3, 6 или 9 часа. Защитата за деца деактивира контролния панел, така че малките да не могат да безпокоят работата на уреда. За перфектния вид на Вашите дрехи можете да избирате сред следните програми за изпиране: Памук 40°, Памук 60° с предпране, Синтетични 40°, Stoarcere+Evacuare, Еко 40-60, Памук 90°, Самопочистване с ExtraSteam, Ризи 40° с ExtraSteam, Якета с пух 40° с ExtraSteam и Вълна/Ръчно пране 40°. ExtraSteam е технология, която използва пара, изпускайки я от долната част на барабана. С помощта на парата успешно се разграждат засъхнали петна, мазни лекета, материите се дезинфекцират в дълбочина и излизат от пералнята по-малко измачкани.

Arctic APL61015XLW0

Arctic APL61015XLW0 е разумен модел, който работи ефективно, осигурявайки най-важните програми. Купувачите декларират, че за техните нужди продуктът е ефективен, изпира дрехите много добре, не е шумен и не вибрира много по време на цикъла на центрофугиране. От тяхна гледна точка съотношението качество/цена е правилно.

Размери: височина – 84см, широчина – 60см, дълбочина – 44см. Тегло – 55кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply