неделя, май 26

Arctic AK60406E40NFW – Иновативен хладилник с фризер за перфектната съхранителна система

Arctic AK60406E40NFW е съвременен и функционален хладилник с фризер, който впечатлява със своите иновативни технологии и внимателно проектирани функции. С капацитет от 362 литра, този модел ви предлага достатъчно пространство за съхранение на храните ви.

Blue Tech и Air Flow Dual Tech за оптимално съхранение: Arctic AK60406E40NFW е оборудван с технологията Blue Tech, която осигурява оптимални условия за съхранение на храните ви. Тази иновативна система поддържа стабилна температура и влажност вътре в хладилника, предпазвайки храните от бързо разваляне и запазвайки тяхната свежест за по-дълъг период.

Air Flow Dual Tech осигурява равномерно разпределение на студения въздух вътре в хладилника, предотвратявайки образуването на лед и гарантирайки, че всяка част от хладилника е равномерно охлаждана. Това помага за запазването на свежестта и качеството на вашите храни.

Хладилник с фризер Arctic AK60406E40NFW, 362 л, Клас E, Full No Frost, Blue Tech, Air Flow Dual Tech, Efiline, H 202.5, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Full No Frost за по-лесно поддръжка: Системата Full No Frost в Arctic AK60406E40NFW е разработена, за да премахне необходимостта от ръчно размразяване. Тя предотвратява образуването на лед и скапването на храните, като автоматично регулира влажността във фризера. Това ви освобождава от грижите за поддръжката и ви позволява да се насладите на безпроблемно използване на уреда.

Efiline за икономична енергийна ефективност: Arctic AK60406E40NFW е снабден с Efiline технология, която осигурява ниска консумация на енергия. Това не само помага за намаляване на вашите енергийни разходи, но и влияе благоприятно върху околната среда.

Дизайн и размери: Хладилникът Arctic AK60406E40NFW е създаден със съобразяване на вашия интериор. Той предлага бял цвят, който ще се впише перфектно във всяка кухня. С височина от 202.5 сантиметра, този модел осигурява достатъчно място за съхранение на всичките ви храни и напитки.

Заключение: Arctic AK60406E40NFW е модерен и функционален хладилник с фризер, който предлага изключителна съхранителна система за вашите храни. С иновативните технологии Blue Tech, Air Flow Dual Tech и Full No Frost, той поддържа оптимална температура и влажност, гарантирайки свежестта на всяка храна. Също така, с енергийно ефективния си дизайн, този хладилник помага за намаляване на вашия разход на енергия. Arctic AK60406E40NFW е идеалният избор за съхранение на вашите храни със стил и удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply