неделя, май 26

Arctic AK60366M40NF – Простор и Свежест във Вашия Дом

Хладилникът с фризер Arctic AK60366M40NF е съвършеното съчетание от капацитет, ефективност и функционалност. С обем от 324 литра и интелигентни функции като Full NoFrost и Air Flow Dual Tech, този модел предоставя съхранение на храни с ненадмината свежест и организация. Нека разгледаме подробности за неговите качества.

Хладилник с фризер Arctic AK60366M40NF, 324 л, Full NoFrost, Механичен контрол, Air Flow Dual Tech, Клас E, H 185 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и Организация: С капацитет от 324 литра, Arctic AK60366M40NF осигурява достатъчно място за съхранение на всичко – от плодове и зеленчуци до напитки и замразени храни. Множеството рафтове и отделения вътре в хладилника и фризера ви дават възможност да организирате продуктите си лесно и удобно.

Full NoFrost – Свежест без Замразяване: С функцията Full NoFrost забравете за ръчното размразяване. Този хладилник с фризер поддържа постоянна циркулация на въздуха, предотвратяваща образуването на лед и конденз вътре в уреда. Вашите храни ще се съхраняват с оптимални условия, без замразяване.

Air Flow Dual Tech – Оптимални Условия за Съхранение: Технологията Air Flow Dual Tech осигурява равномерна циркулация на въздуха в хладилника и фризера. Това гарантира, че температурата и влажността се поддържат на оптимални нива, предпазвайки храните ви от изсъхване и запазвайки техния вкус и свежест.

Механичен Контрол – Простота и Лесна Навигация: С механичния контрол на този модел можете лесно да регулирате температурите в хладилника и фризера според вашите нужди. Простотата на настройките гарантира удобство при използване и лесна навигация.

Енергийна Ефективност и Клас E: Въпреки класа на енергийна ефективност E, Arctic AK60366M40NF предоставя оптимални условия за съхранение на храните с минимална консумация на енергия. Това може да ви помогне да спестите на разходите за електроенергия.

Заключение: Arctic AK60366M40NF е надежден и функционален хладилник с фризер, който се отличава със своя простор, интелигентни функции и оптимални условия за съхранение. Съчетавайки свежест, ефективност и организация, този модел е подходящ избор за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply