сряда, април 24

Arctic AK60350M30MT – Просторен и стилен хладилник с фризер за оптимално съхранение на хранителните продукти

Хладилникът с фризер Arctic AK60350M30MT е перфектното решение за всеки, който търси просторен и функционален уред за съхранение на хранителни продукти. Със своя капацитет от 331 литра, той предлага достатъчно място за всички ваши нужди и се отличава с изключителен дизайн в Metal Look.

Просторен и добре организиран: Хладилникът Arctic AK60350M30MT разполага с просторно вътрешно пространство, което е идеално за съхранение на разнообразни хранителни продукти. С 4 фризерни чекмеджета и рафтове за организация, можете да съхранявате различни видове храни и напитки без проблем. Всеки чекмеджец е проектиран така, че да осигурява лесен достъп и прегледност на съхраняваните продукти.

Иновативни функции за запазване на свежестта: Моделът AK60350M30MT разполага с няколко важни функции, които помагат да запазите храните свежи за по-дълго време. Garden Fresh технологията предоставя оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, запазвайки тяхната свежест и витамините им. Mix Zone зона на хладилника поддържа по-ниска температура, идеална за месо и риба, което гарантира запазването на техните качества и свежест.

Хладилник с фризер Arctic AK60350M30MT, 331 л, Клас F, Garden Fresh, Mix Zone, 4 фризерни чекмеджета, H 201 см, Metal Look

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяващ и приятен за окото: Хладилникът Arctic AK60350M30MT има класификация F за енергийна ефективност, което го прави екологичен и икономичен. Той е снабден с модерен компресор, който гарантира ефективна работа и намалява разходите за енергия. В допълнение, неговият изчистен дизайн в Metal Look придава елегантност и стил на всяка кухня.

Удобство и функционалност: Хладилникът Arctic AK60350M30MT разполага с различни удобни функции, които го правят идеален за съвременния домакин. Сензорният контрол на температурата ви позволява да регулирате и поддържате оптималните условия за съхранение на храните. Освен това, моделът разполага с LED осветление, което осигурява ярка и равномерна видимост във всяка част на хладилника.

Заключение: Хладилникът с фризер Arctic AK60350M30MT е идеалният избор за тези, които се нуждаят от просторен и функционален уред за съхранение на хранителни продукти. С неговите иновативни функции, стилен дизайн и удобство, той предлага надеждност и оптимално съхранение на вашите храни. Безспорно, този модел ще бъде перфектното допълнение към всяка модерна кухня.

Leave A Reply