сряда, май 29

Arctic AK54305M30W – Компактен и ефективен хладилник за свежи продукти

Arctic AK54305M30W е стилен и функционален хладилник с фризер, който е идеален за домове с ограничено пространство или за тези, които търсят компактност и ефективност. Със своя бял цвят и модерен дизайн, този модел ще се вписва перфектно във всяка кухня.

Компактен размер – Идеален за ограничени пространства: С обем от 291 литра, хладилникът Arctic AK54305M30W предлага достатъчно пространство за съхранение на свежи продукти и напитки. Неговите компактни размери и височина от 181.2 см го правят идеален за кухни с ограничено пространство, където е необходима ефективна употреба на място.

Garden Fresh – Запазване на свежестта на плодовете и зеленчуците: С функцията Garden Fresh на Arctic AK54305M30W можете да се насладите на свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълго време. Тази технология помага да се запазят витамините и ароматът на хранителните продукти, като осигурява оптимални условия за съхранение.

Хладилник с фризер Arctic AK54305M30W, 291 л, Клас F, Garden Fresh, H 181.2 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергиен клас F – Икономичност и екологичност: Хладилникът Arctic AK54305M30W е с енергиен клас F, който гарантира икономична работа и намаляване на енергийните разходи. Въпреки ниската си енергийна ефективност, този модел предлага достатъчно функции за оптимално съхранение на хранителните продукти.

Организация и удобство – Рафтове и кошници: AK54305M30W разполага с практични рафтове и кошници, които ви позволяват да организирате хранителните продукти по ваше усмотрение. Това улеснява достъпа до необходимите продукти и предотвратява разсейването им в хладилника.

Заключение: Arctic AK54305M30W е компактен и функционален хладилник с фризер, който предлага оптимално съхранение на свежи продукти. Със своя бял цвят и модерен дизайн, той е подходящ за всяка кухня. Благодарение на функцията Garden Fresh, вие можете да се насладите на свежи плодове и зеленчуци за по-дълго време. Въпреки енергийния клас F, този модел предлага ефективност и удобство в съхранението на вашите храни. Ако търсите компактен и ефективен хладилник, Arctic AK54305M30W е отличен избор за вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply