неделя, май 26

Arctic AK54305M30MT – Просторен и иновативен хладилник с фризер за запазване на свежестта на вашите храни

Arctic AK54305M30MT е модерен и удобен хладилник с фризер, който е разработен с цел да отговори на вашите нужди за съхранение на хранителни продукти. Този модел предлага обем от 291 литра, достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни и напитки. Със своите иновативни функции и стилен дизайн, Arctic AK54305M30MT е перфектното допълнение към вашия дом.

Просторност и удобство: С общия си обем от 291 литра, Arctic AK54305M30MT предлага достатъчно пространство за съхранение на вашите храни. Хладилникът разполага с различни отделения и рафтове, които ви позволяват да организирате храните по удобен начин. Фризерът също предлага достатъчно пространство, за да съхранявате замразени храни и лед.

Хладилник с фризер Arctic AK54305M30MT, 291 л, Клас F, Garden Fresh, H 181.3 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Garden Fresh технология: Arctic AK54305M30MT е оборудван с иновативната Garden Fresh технология, която помага да се запази свежестта на вашите плодове и зеленчуци за по-дълго време. Тази технология контролира влажността в хладилника, за да предотврати изсъхване на храните. В резултат на това, плодовете и зеленчуците запазват своите хранителни вещества и вкус, осигурявайки ви по-дълготрайна свежест.

Енергийна ефективност: Хладилникът Arctic AK54305M30MT се отличава с енергиен клас F, което го прави една от енергоспестяващите опции за вашата кухня. Този модел е проектиран с интелигентни функции и технологии, които намаляват консумацията на енергия и ви помагат да спестите на разходите си за електроенергия, без да се компрометира на качеството на съхраняваните храни.

Стилен дизайн: AK54305M30MT привлича вниманието със своя сребрист цвят и елегантен дизайн. Този хладилник добавя стил и изтънченост към вашия интериор. Съчетавайки висококачествената изработка и модерните линии, той ще бъде перфектното допълнение към вашия дом.

Заключение: Arctic AK54305M30MT е иновативен хладилник с фризер, който предлага просторност, удобство и интелигентни функции за запазване на свежестта на вашите храни. Със своя стилен дизайн и енергийна ефективност, този модел ще отговори на всичките ви нужди за съхранение и ще допълни вашия дом с изтънченост и функционалност. Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да приготвяте храна у дома, Arctic AK54305M30MT ще ви помогне да запазите свежестта и качеството на вашите продукти за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply