вторник, юни 18

Arctic AD60310M30MT: Елегантен и Просторен Хладилник за Вашия Дом

Arctic AD60310M30MT е перфектният съюз между елегантен дизайн и функционалност, предоставяйки ви оптимално пространство за съхранение на храните. Този хладилник с 2 врати съчетава иновативни технологии с ефективност и стил, за да отговори на нуждите на вашето семейство.

Хладилник с 2 врати Arctic AD60310M30MT, 306 л, Клас F, Garden Fresh, Eco LED, H 175 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и Организация: С капацитет от 306 литра, Arctic AD60310M30MT ви предоставя обширно пространство за съхранение на всички видове храни – от свежи плодове и зеленчуци до месо и млечни продукти. С интелигентно разпределение на полките и отделенията, вие можете да организирате храните си по начин, който ви удовлетворява.

Система Garden Fresh: Системата Garden Fresh на Arctic поддържа оптималната влажност във вашия хладилник, предпазвайки продуктите ви от изсушаване и запазвайки тяхната свежест за по-дълго време.

Енергоспестяваща Ефективност: С клас F на енергийната ефективност, хладилникът ви помага да намалите разходите си за електроенергия. Независимо от това, той предоставя стабилни и оптимални условия за съхранение на храните.

Екологична LED Осветление: Снабден с екологично LED осветление, Arctic AD60310M30MT не само че предоставя равномерно и ярко осветление в целия хладилник, но и намалява енергопотреблението си, придавайки ви по-добра ефективност.

Елегантен и Практичен Дизайн: С височина от 175 см и сребрист сатенен завършек, този модел добавя изтънченост във всяка кухня. Дизайнът на вратите е практичен и функционален, докато дисплеят и контролите добавят съвременен акцент.

Arctic AD60310M30MT съчетава качество, функционалност и стил, предоставяйки ви оптимален хладилник за вашите храни. Този модел е отговорът на вашите нужди за простор и ефективност, съчетани с елегантен дизайн, който ще добави стойност към вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply