вторник, юни 18

Arctic AD54280M30W: Освежаване на Храните във Вашия Дом

Създайте своя собствен оазис на свежест и организация с хладилника с две врати Arctic AD54280M30W. С изчистен и функционален дизайн, този модел предоставя 250 литра пространство за съхранение и съчетава ефективност с удобство. С класификация F, този хладилник се фокусира върху пазаруване с ум и поддържане на свежест на храните.

Хладилник с 2 врати Arctic AD54280M30W, 250 л, Клас F, Garden Fresh, H 160.6 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Garden Fresh за По-Дълго Съхранение: С иновативната Garden Fresh технология, Arctic AD54280M30W поддържа храните ви свежи до два пъти по-дълго. Тази технология регулира влажността във вътрешността на хладилника, запазвайки текстурата и вкуса на плодовете и зеленчуците.

Простор за Вашата Организация: С 250 литра обем, този модел предоставя достатъчно място за организиране на вашите храни. Рафтовете са подредени така, че да позволяват удобно разполагане на различни видове храни, докато секциите са разделени логично, за да намалите времето за търсене.

Удобство и Дизайн: С височина от 160.6 см, Arctic AD54280M30W се побира лесно дори в ограничени пространства. Белият цвят му позволява да се интегрира безупречно във всяка кухня. Контролите са практично разположени и позволяват лесна настройка на температурата.

Създайте здравословни навици за хранене и поддържайте храните си свежи с Arctic AD54280M30W. Този хладилник с две врати не само предоставя удобство, но и помага за пестене на време и пари, като продължава да запазва качеството на вашите храни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply